Zonnebril schoonmaken

Zonnebrillen worden gedragen om ons te beschermen tegen de zon en ons te helpen onze ogen te beschermen tegen het felle licht. Maar als je wearing zonnebril lange tijd, zal het smerig worden, vooral wanneer je buiten bent. Uw zonnebril kan vies worden met vuil, zand, zweet, cosmetica, vetvlekken en andere bevuilingen die kunnen veroorzaken. Dit kan leiden tot schade aan de lenzen of het montuur en kan het uiterlijk van uw bril ook aantasten. Het is daarom belangrijk om uw zonnebril goed te schoonmaken om de duurzaamheid ervan te verlengen en om te voorkomen dat uw bril beschadigd wordt.

Hoe maak je je zonnebril schoon?

Als je je zonnebril schoon wilt maken, is het belangrijk om het juiste materiaal te gebruiken. De meeste brillen zijn gemaakt van polycarbonaat, een sterk maar krasgevoelig materiaal. Om krassen te voorkomen, moet je schoonmiddelen gebruiken die geen alcohol of ammonia bevatten. Gebruik daarom een professionele brillenreiniging. Als je geen professionele brillenreiniging kunt gebruiken, kun je ook lauw water en een mild reinigingsmiddel gebruiken, zoals een milde zeep.

Gebruik nooit uitstekende materialen zoals papier, zout of schuurmiddelen om de lenzen van uw zonnebril schoon te maken. Dit kan de lenzen beschadigen en zelfs krassen veroorzaken. Gebruik ook geen schoonmiddelen die alcohol of ammonia bevatten, omdat dit het montuur kan beschadigen. Als een oogmake-upveeg in contact komt met de lenzen van uw bril, kunt u het beste een reinigingsdoek gebruiken die speciaal is gemaakt voor contactlenzen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Stappen voor het schoonmaken van een Zonnebril:

1. Allereerst, haal de lenzen voorzichtig uit de montuurcustomary. Verwissel je lenzen niet van locatie. Sommige Brillen zijn voorzien van verschillende lenskleuren die uitsluitend voor bepaalde locaties bedoeld zijn.

2. Gebruik lauw water en een mild schoonmaakmiddel, zoals een milde Zeep, en maak de lenzen schoon met een zachte, schone doek. Maak de lenzen en het montuur grondig schoon, maar gebruik geen schuurmiddelen of scherpe voorwerpen. Gebruik ook geen schoonmiddelen die alcohol of ammonia bevatten.

3. Klaar? Stop de lenzen vervolgens terug in het montuur. Veel brillen hebben een aantreklip die u kunt gebruiken om de lenzen stevig vast te zetten.

4. Verstuiving van water op de lenzen kan ervoor zorgen dat ze vettige vegen achterlaten, dus haal álles weg met een zachte doek.

Hoe vaak moet ik mijn zonnebril schoonmaken?

Het is belangrijk om uw zonnebril zo vaak mogelijk schoon te maken. Als je buiten bent, zal je zonnebril snel vies worden. Zelfs als je binnen bent, kunnen natuurlijke oliën en make-up resten achterlaten op de lenzen. Probeer daarom elke dag een schoonmaakroutine toe te passen om uw zonnebril zo schoon mogelijk te houden.

Conclusie

Het schoonmaken van uw zonnebril komt echter neer op voorzichtigheid. Gebruik geen materialen die de lenzen of het montuur beschadigen. Gebruik daarom uitsluitend de producten die speciaal zijn ontwikkeld voor het reinigen van zonnebrillen, zoals een professionele brillenreiniger. Als je zonnebril goed wordt schoongemaakt, zal hij er langer mee doen en zal hij je beschermen tegen de zon. Dus schoonmaken is de sleutel om uw brillen in topconditie te houden!

Plaats een reactie