Zilver schoonmaken

Zilver heeft een prachtige glans, het is een van de meest waardevolle materiaalsoorten die er bestaan.
Het is een voorwerp dat uw leven voor een lange tijd zal verrijken, maar alleen als je je zilveren sieraden en voorwerpen goed verzorgt.
Om ervoor te zorgen dat je zilver goed wordt verzorgd, moet je het schoonmaken. In deze blog laten we je zien wat de beste manier is om je zilver schoon te maken en te verzorgen.

Zilver schoonmaken met bakpoeder en water

De meest veilige manier om je zilveren accessoires schoon te maken is door een mengsel te maken van bakpoeder en water. Bakpoeder is een milde reiniger, wat de beste manier is om je zilveren sieraden te reinigen. Om deze methode te gebruiken, volg je de volgende stappen:

Stap 1: maak een mengsel van bakpoeder en warm water. Vermeng één theelepel bakpoeder in ongeveer 500ml water. Meng goed totdat het poeder volledig is opgelost in het water.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Stap 2: Doe de zilveren sieraden in het mengsel. Laat de sieraden voor 5 tot 10 minuten in het mengsel weken.

Stap 3: Verwijder het poedermengsel. Na het weken, haal je de sieraden uit het mengsel en wast je ze af met schoon water.

Stap 4: Droog de zilveren sieraden met een zachte doek. Zorg ervoor dat je de sieraden niet gaat schuren.

Wo nooit schuurmiddelen of smerigste onderdelen op zilver schoonmaken

Schuurmiddelen en sterk alkalische schoonmaakmiddelen kunnen je zilver beschadigen. Gebruik nooit scherpe borstels of schoonmaakmiddelen op je zilveren sieraden of accessoires. Ook is het verstandig om je zilveren sieraden los te houden van andere voorwerpen, zoals andere metalen of porselein. Als je deze voorwerpen bij elkaar bewaard, loop je het risico dat je het zilver beschadigt.

Verzorgingsproducten voor zilver

Er zijn verschillende producten die speciaal bedoeld zijn om zilver te reinigen en te behouden, zoals zilverpoets en zilverspray. Als je je zilveren voorwerpen hiermee reinigt, zal de levensduur ervan worden verlengd. Je kunt deze producten kopen bij een juwelier of een speciaalzaak, maar je kunt ze ook online kopen.

Zilver opbergen

Het is belangrijk dat je je zilveren voorwerpen goed opbergt. Om het schoon te houden, kunt je het beste een doos of etui gebruiken. Zorg ervoor dat de doos of het etui is gemaakt van stof of karton, zodat je zilver niet wordt beschadigd door het met andere materialen in contact te brengen. Het is ook belangrijk dat je je zilveren sieraden niet in direct zonlicht bewaart, omdat dit ook kan leiden tot schade.

Samenvatting

Om je zilver goed te verzorgen, kun je deze het beste schoonmaken met bakpoeder en water en je sieraden opbergen in een doos of etui gemaakt van stof of karton. Gebruik nooit schuurmiddelen of sterk alkalische schoonmaakmiddelen op je zilveren sieraden en houd de sieraden uit de buurt van andere materialen. Als je deze tips volgt, kan je jaren genieten van je mooie zilveren sieraden.

Plaats een reactie