Zilver Bestek Schoonmaken

Hoewel zilver bestek tijdloos en stijlvol is, heeft het een bescheiden vereiste voor hoge onderhoudsbehoeften. Het wekelijks reinigen van bestek met zilveren plating is aan te raden om het zo schoon mogelijk te houden. Zilver bestek is een kostbaar bezit dat met de juiste zorg bewaard moet worden. Door je zilverbestek schoon te maken en de levensduur ervan te verlengen, kun je ervoor zorgen dat het er voor vele jaren nieuw uit blijft zien. Hieronder volgen enkele tips om je zilver bestek schoon te maken en het zo lang mogelijk mooi te houden.

Stap 1: Bescherm jezelf

Voordat je begint, is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen het mogelijke contact van een chemisch product en je huid. Draag handschoenen en werk altijd in een goed geventileerde ruimte wanneer je chemische middelen gebruikt. Om te voorkomen dat je rondachtige, sproeistof-vormige zilvertinten krijgt, vermijd het contact met water stromen.

Stap 2: Gebruik milde reinigingsmiddelen

In de meeste gevallen zal een milde oplossing van couscous, azijn of heet water een mild reinigingsmiddel voor je zilver bestek opleveren. Wrijf een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel in het bestek en gebruik een zacht doekje of spons om het in een cirkelvormige beweging te poetsen. Het is aan te raden om het bestek één stuk tegelijk te wassen om te voorkomen dat er slijtage ontstaat.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Stap 3: Droog na het reinigen

Nadat je het zilverbestek hebt gereinigd, is het belangrijk dat je het goed afdroogt. Gebruik een schone, droge doek of spons om het bestek af te nemen en dep het lichtjes af totdat alle overtollige vloeistof is verdwenen. Droog het bestek goed en herhaal deze stap indien nodig.

Stap 4: Verwijder zilververkleuring

Als je zilverbestek is gevoelig geworden voor oxidatie, let dan op dat je het niet schuurt. In plaats daarvan moet je een zilverreiniger of een crème die speciaal is ontworpen om zilver te poetsen gebruiken. Gebruik de zilverreiniger of crème om de verkleuring te verwijderen, waarna je het bestek voorzichtig kunt oppoetsen met een schone, droge doek.

Stap 5: Bewaar je Zilver bestek

Zonneblootstelling, lucht en vuil kunnen alles wat oxidatie om je zilverbestek schoon te houden. Bewaar het daarom niet langer dan nodig in open lucht of direct zonlicht. Als je het bestek niet gebruikt, genereer je een goede luchtstroom door het in een zak of doos te bewaren. Woolite en zachte wasmiddelen zijn goede opties voor het bevochtigen van zilver bestek. Het zacht reinigen van je zilver bestek met deze middelen kan helen dat het er voor lange tijd als nieuw uit blijft zien.

Conclusie

Bij het schoonmaken van je zilver bestek is het belangrijk om de juiste technieken te volgen en ervoor te zorgen dat je het bestek goed schoonmaakt om de levensduur ervan te verlengen. Volg de bovenstaande stappen om je zilver bestek in goede staat te houden, dit zal niet alleen helpen om je bestek te verlengen, maar ook om het er uit te laten zien alsof het net is gekocht!

Plaats een reactie