Witte Lederen Bank Schoonmaken

Het maken van een witte lederen bank schoon is een belangrijke stap om de bank schoon en in goede staat te houden. Witte leren banken zijn zeker elegant, maar net als bij alle leren meubels, vereisen ze extra zorg en aandacht om hun chicheid te behouden. Stof en vuil kunnen moeilijk te verwijderen zijn, daarom is het belangrijk dat u een goed schoonmaakplan uitvoert, zodat uw bank perfect blijft. Hier is de stap-voor-stap handleiding over hoe je je witte lederen bankschoon kunt fouilleren.

Stap 1: Stofzuig uw wit lederen bank

De eerste stap bij het schoonmaken van uw witte lederen bank is het stofzuigen van het leer. Dit zal het vuil en stof verwijderen dat zich in de groeven heeft opgebouwd. Gebruik hiervoor een krachtige stofzuiger met een kierensteeksnoer aan de kop om al het diepe vuil te verwijderen. Nadat je klaar bent, kunt je het leer wipedown met schoon, lauw water en een zacht, vochtig doek. Dit zal al het losse vuil dat de stofzuiger heeft gemist verwijderen.

Stap 2: Ontvet de bank

Voordat u het leer gaat schoonmaken, moet u ervoor zorgen dat het goed ontvet is. Dit zal helpen om vlekken te verwijderen. Om dit te doen, mix een milde zeepsop en warm water. Breng dit mengsel aan op het vlekkenoppervlak en masseer het in met je vingertoppen in cirkelvormige bewegingen. Vermijd het gebruik van een schuurmiddel om te voorkomen dat het leer beschadigd raakt. Laat de zeepsop vervolgens 15 minuten intrekken en verwijder het daarna met een vochtige doek.

Stap 3: Reinig de bank met een leerschoonmaakmiddel

Nadat u het leer heeft ontvet, moet u het reinigen met een leerschoonmaakmiddel. Kies een product dat geschikt is voor witte leren banken. Voer een patch test uit door de schoonmaakoplossing op een klein, onopvallend gebied van de bank aan te brengen en te controleren of er geen reactie is. Als er geen reactie optreedt, breng dan het product aan op de rest van de bank. Breng het schoonmaakmiddel aan met behulp van een droge, niet-vervuilde doek en wrijf het over het leer tot het hele oppervlak is bedekt. Wrijf vervolgens het schoonmaakmiddel in de bank met behulp van de vingertoppen in cirkelvormige bewegingen. Laat het product vervolgens intrekken voordat u het verwijdert.

Stap 4: Maak de bank af met een leerkonditioner

Afhankelijk van het type leer, moet er na het reinigen een conditioner gebruikt worden om celbeschadiging en het kromtrekken van het leer te voorkomen. Kies een licht leerkonditioner en voer een patch test uit voordat u het aanbrengt. Breng vervolgens het conditioner aan op een droge doek en wrijf het over het hele oppervlak van de bank. Vermijd contact met de kussens of de stof dekking van de bank. Laat de conditioner vervolgens intrekken voordat u hem verwijdert.

Het regelmatig onderhouden van uw witte lederen bank zal ervoor zorgen dat hij schoon blijft en in goede staat verkeert. Door de stapsgewijze richtlijnen hierboven te volgen, kunt u zeker zijn dat uw bank er vandaag en morgen prima uitziet. Maak dus gewoon de tijd vrij om je bank schoon te maken en je zult er jarenlang plezier van hebben.
>>>>>>> 04d231de9aa3fc41f6842576216ecff2ab50d04f

Plaats een reactie