Wit leer schoonmaken

Waarom Wit leer schoonmaken?

Wit leer is heerlijk om te dragen en maakt elke outfit af. Het is een delicate stof die gemakkelijk vuil en vlekken krijgt. Als u uw witte lederen schoenen of accessoires proper wilt houden en verlengen, dan is het belangrijk om goed schoon te maken. Als je je wit leer goed onderhoudt, ziet het er langer mooi en stijlvol uit.

5 stappen voor het schoonmaken van wit leer

Niets is bedroevender dan vuile schoenen. Maar als u geduldig bent en deze eenvoudige stappen volgt, kunt u uw wit leer schoonhouden en de levensduur verlengen.

Stap 1: Verwijder vuil en stof

Gebruik een microvezel doek om alle vuil en stof te verwijderen. Let erop dat je geen schurende borstels of schuursponsen gebruikt. Afnemen met een stofzuiger kan ook werken.

Stap 2: Droge vlekken verwijderen

Gebruik om droge vlekken te verwijderen een zachte borstel met natuurlijke borstelharen. Wissel over en neer en zorg ervoor dat je voorzichtig bent.

Stap 3: Utrecht-reiniger aanbrengen

Gebruik een speciaal leerreinigingsproduct dat Utrecht-reiniger bevat. U kunt dit soort reineder bij uw lokale schoenmaker halen. Breng een dun laagje aan op een schone, natte spons. Wrijf het leer voorzichtig in de richting van de nerf. Als het leer vochtig begint te worden, stop dan met aanbrengen. Wrijf het leer met een schone, droge, absorptieve doek droog. Let erop dat je het leer niet vochtig maakt.

Stap 4: Voeg leerverzegeling toe

Gebruik na het reinigen een leerverzegeling om vocht, vuil en vlekken te beschermen. Een leerverzegeling data van het zichtbare laagje een waterafstotende film aan het leder. Breng de leerverzegeling zoal aan en laat het drogen op een schone, luchtige ruimte.

Stap 5: Gebruik een ontvettende crème

Om te voorkomen dat het leer uitdroogt, gebruik je een ontvettende crème. Breng de crème aan met ronddraaiende bewegingen. Gebruik een licht schuiverende beweging om het leer te polijsten. Droog het leer daarna af met een schone, droge doek. Gebruik geen chemicaliën of andere reinigingsmiddelen, omdat dit het leer kan beschadigen.

Het eindresultaat

Als je deze 5 stappen volgt, krijg je een goed onderhouden leren oppervlak. Je zult zien dat je leer zachter en zijdezacht wordt. Als je goed je leer onderhoudt, zal het langer mooi en stijlvol blijven.

Plaats een reactie