Whirlpool wasmachine reinigen

Heb je gemerkt dat je Whirlpool wasmachine niet meer zo fris ruikt als voorheen? Of zie je dat er vuilophopingen ontstaan in de trommel? Dan is het hoog tijd om je Whirlpool wasmachine grondig te reinigen. In dit artikel geven we je handige tips en tricks om je wasmachine weer helemaal schoon te krijgen.

Waarom is het belangrijk om je Whirlpool wasmachine regelmatig te reinigen?

Het reinigen van je Whirlpool wasmachine is essentieel om ervoor te zorgen dat je kleding schoon en fris blijft. Vuil, zeepresten en kalkaanslag kunnen zich ophopen in de trommel en leidingen, wat kan leiden tot nare geurtjes en zelfs schade aan je wasmachine. Door regelmatig je wasmachine te reinigen, verleng je de levensduur en zorg je ervoor dat je kleding altijd perfect gewassen wordt.

Hoe reinig je je Whirlpool wasmachine?

1. **Trommel reinigen**: Draai een lege was op een hoge temperatuur met een kopje azijn of soda om de trommel te reinigen en nare geurtjes te verwijderen.
2. **Rubberen rand reinigen**: Maak de rubberen rand van de deur schoon met een sopje van water en azijn om schimmel en vuil te verwijderen.
3. **Wasmiddellade reinigen**: Verwijder de wasmiddellade en maak deze grondig schoon met warm water en een borstel om zeepresten te verwijderen.
4. **Filter reinigen**: Verwijder het filter aan de voorkant van de wasmachine en maak deze schoon om verstoppingen te voorkomen.
5. **Leidingen reinigen**: Draai af en toe een was op een hoge temperatuur met een speciale wasmachinereiniger om kalkaanslag en vuil in de leidingen te verwijderen.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99

Tips voor het onderhouden van je Whirlpool wasmachine

– **Laat de deur open**: Laat na elke wasbeurt de deur van je wasmachine openstaan om schimmelvorming te voorkomen.
– **Gebruik de juiste hoeveelheid wasmiddel**: Gebruik niet te veel wasmiddel, dit kan leiden tot zeepresten in de trommel.
– **Reinig regelmatig**: Maak er een gewoonte van om je wasmachine regelmatig te reinigen, bijvoorbeeld eens per maand.

Met deze tips en tricks houd je je Whirlpool wasmachine in topconditie en geniet je keer op keer van schone en frisse was. Vergeet niet om regelmatig onderhoud te plegen en je wasmachine zal jarenlang meegaan. Succes met het reinigen van je Whirlpool wasmachine!

Plaats een reactie