Weber Schoonmaken

Schoonmaken is de sleutel voor het verlengen van de levensduur van uw Weber grill. Ongeacht het model, ongeacht hoeveel je er gebruikt, ongeacht waar je het gebruikt, regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw Weber vele jaren meegaat.

Sommige grills hebben speciale schoonmaakproducten nodig om ze grondig te reinigen. Weber is daar geen uitzondering op. Bij elke Weber-grill wordt een volledig schoonmaakpakket geleverd met schoonmaakproducten speciaal ontworpen voor het type grill. Het schoonmaakpakket bevat meestal een flesje grillreiniger, een roosterborstel en een staalborstel. Het gebruik van de juiste producten en de juiste technieken is van cruciaal belang. Als je de verkeerde producten gebruikt of de verkeerde technieken gebruikt, ben je misschien je geld aan het verspillen en slijt je Weber-grill sneller.

Grillbecket reinigen

Het grillbecket bestaat uit twee delen: het rooster en de binnenkant. In de meeste gevallen is het een goede gewoonte om de binnenbekleding van de lekbak te verwijderen en te wassen met warm water en een mild afwasmiddel. Verander het water als het vuil is en plaats de lekbak nadat hij schoon is weer terug.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Het rooster van de grill houdt u schoon met een goede roosterborstel. Veeg het rooster regelmatig af voordat je gaat grillen om voedseldeeltjes van het vorige gebruik te verwijderen. Uw roosterborstel heeft twee verschillende soorten koppen: staalborstel en nylon. Gebruik de staalborstel voor lastige voedseldeeltjes die moeilijker te verwijderen zijn.

Spuitpistool reinigen

Het spuitpistool bestaat uit twee delen: het handgreeponderdeel en het beluchtingspijpje. U dient het handgreeponderdeel af en toe te verwijderen. Met een mild afwasmiddel en warm water kunt u dit onderdeel schoonmaken. Als de handgreep na wekenlang gebruik te veel vet bevat, spray dan wat grillreiniger in het handgreeponderdeel.

U dient het beluchtingspijpje ook regelmatig te reinigen. Naarmate het gebruik van uw grill stijgt, stijgt ook de kans dat er vet in het beluchtingspijpje zal opbouwen. U kunt de zijkanten van het beluchtingspijpje schoonmaken met een blikje grillreiniger en een zachte doek. Spray wat van de reiniger op de doek en veeg daarmee het vet weg.

Afsluiten

Zoals je kunt zien, is het schoonmaken van je Weber grill belangrijk als je de levensduur ervan wil verlengen. Uw Weber-schoonmaakpakket bevat alle benodigde schoonmaakproducten en -apparatuur. Vergeet niet om het rooster, de lekbak en het spuitpistool regelmatig te reinigen. Als u de juiste materialen gebruikt en de juiste technieken toegeeft, zult u er zeker van zijn dat uw Weber-grill vele jaren meegaat.

Plaats een reactie