Wc schoonmaken

Wc’s zijn onmisbaar in elk huis. Helaas vergt het schoonhouden ervan veel mankracht. Gelukkig kunnen we met de juiste technieken en producten onze wc’s schoonmaken zodat we een mooie, gezondere en meer hygiënische plaats om te leven hebben.

Stap 1: Verwijder de aanslag en vuil

De eerste stap bij het schoonmaken van een wc is om het vuil en aanslag dat kan accumuleren rond de toileten te verwijderen. Dit kan meestal worden gedaan met een boenmiddel en een vochtige doek. U kunt het boenmiddel ook gebruiken om de aanslag die in de kleine ruimtes van de toiletpot of het staande toilet is opgebouwd, te verwijderen. Als je klaar bent met boenen, veeg je de boenoplossing en alle losse aanslag met een zachte doek weg.

Stap 2: Schoonmaken met borstels

Met een gewone toiletborstel kun je gemakkelijk het vuil en de aanslag op de wanden, bodem van de toiletpot en de achterkant van de staande toiletten verwijderen. U kunt ook een aangepaste toiletborstel vinden die speciaal is ontworpen om de kleine ruimtes te bereiken waar een gewone toiletborstel niet in kan. U kunt ook borstel met lange steel gebruiken voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals in het toilet en plinten.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Stap 3: Voeg schoonmaakmiddel toe

Om de schoonmaak af te maken, kunt u specifieke schoonmaakmiddelen gebruiken die gemaakt zijn voor wc schoonmaken. Breng een klein beetje schoonmaakmiddel aan op het toilet en laat het even intrekken. U kunt deze chemische schoonmaakmiddelen in de vorm van poeders of vloeistoffen krijgen. Laat het intrekken en wrijf vervolgens het toilet schoon met een zachte doek totdat het glanst.

Stap 4: Spoel en droog

Als laatste stap kunt u het oppervlak van uw toilet schoonmaken door het te spoelen met warm water. U kunt een spons of een vochtige doek gebruiken om het oppervlak te wrijven. Veeg vervolgens het water met een droge doek af om het toilet droog te maken. U kunt ook een luchtverfrisser gebruiken om uw wc te laten ruiken zoals versleten.

Stap 5: Voorkom schade

Om ervoor te zorgen dat de levensduur van uw wc zo lang mogelijk is, is het goed om te voorkomen dat er schade wordt toegebracht. Bij het schoonmaken kunt u geen agressieve of schurende stoffen gebruiken, omdat dit de glazuurlaag van uw wc kan beschadigen. U kunt ook niet te veel druk uitoefenen aan de bovenkant van de toiletopening, aangezien dit ook schade kan toebrengen aan de randen en de randen van de pot.

Samenvatting

Hoewel wc schoonmaken een tijdrovende taak is, verdient het goed te worden gedaan, dus volg deze stappen om ervoor te zorgen dat uw wc hygiënisch en schoon blijft. Vergeet niet om te voorkomen dat er schade wordt toegebracht aan het oppervlak, door geen agressieve of schurende stoffen te gebruiken bij het schoonmaken. Met de juiste techniek en producten kun je je wc moeiteloos schoonmaken om ervoor te zorgen dat je een proper, gezond en aangenaam te leven omgeving blijft hebben.

Plaats een reactie