Wc schoonmaken met soda

Wc schoonmaken met soda is een geweldige manier om je toilet schoon te maken. Dit product is veilig, milieuvriendelijk en duurzaam, waardoor het een verantwoorde keuze is voor het milieu. Bovendien verwijdert het alle vuil en bacteriën die zich achter de randen en armaturen verzamelen, waardoor je WC beter schoonblijft. In dit artikel leer je hoe je moet schoonmaken met soda en hoe je de levensduur van je wc kunt verlengen.

Stap 1: verzamel de juiste materialen

Voor het schoonmaken met soda heb je de volgende dingen nodig:

  • Zuiveringszout
  • Lauw water
  • Stoomborstel of steelwol

Stap 2: maak het reinigingsmiddel

Meng een kleine hoeveelheid zuiveringszout met lauw water om de sodaoplossing te maken. Naarmate het water meer verspreid wordt, neemt de zeepachtige consistentie van de oplossing toe. Dit mengsel moet helemaal opgelost zijn voordat je de volgende stap neemt.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Stap 3: Begint met schoonmaken

Gebruik de stoomborstel of de steelwol om de oplossing op de tegels en armaturen te verwijderen. Begin in de hoeken en werk je weg naar het midden. Begin dan te wrijven met de steelwol om het vuil en het vuil volledig te verwijderen. Spoel af met lauw water.

Stap 4: Verleng de levensduur van de wc

Het reinigen met soda verlengt de levensduur van je toilet. Hier zijn enkele tips om te volgen:

  • Gebruik een wc-reiniger met alleen natuurlijke ingrediënten voor een effectieve, veilige schoonmaak.
  • Gebruik een krabborstel om de tazen, leidingen en randen te ontvetten.
  • Gebruik stofvrije doeken of schoonmaakborstels om orgastische melk schoon te maken aan de onderkant van de wc.
  • Gebruik voldoende water en laat het toilet na het reinigen ongeveer vijf minuten drogen.
  • Gebruik regelmatig soda om te voorkomen dat er opnieuw vuil achterblijft.

Samenvatting

Om ervoor te zorgen dat je wc langer schoon blijft, is het belangrijk om regelmatig schoon te maken met soda. Zuiveringszout, lauw water en een steelwol of stoomborstel zijn de materialen die je nodig hebt. Begin met het oplossen van het zuiveringszout in lauw water, vervolgens gebruik je de borstel of stoflap om het vuil en bacteriën te verwijderen. Tenslotte kun je de levensduur van de wc verlengen door regelmatig te voorkomen dat er vuil achterblijft en te gebruiken volgens de bovenstaande tips.

Plaats een reactie