Wasmachine schoonmaken vaatwastablet 

Goed onderhouden visitekaartjes, betekent dat ze langer meegaan. Dat geldt ook voor je wasmachine. Wasmachines schoonmaken met een vaatwastablet is een goede manier om je wasmachine in goede staat te houden. Het verlengt de levensduur van de wasmachine, verwijdert kalkaanslag en andere afzettingen en zorgt er voor dat de wasmachine beter en meer schoonwast. In dit artikel zullen we stap-voor-stap uitleggen hoe je een vaatwastablet gebruikt om je wasmachine schoon te maken.

Waarom je wasmachine schoonmaken?

Het is belangrijk om je wasmachine regelmatig schoon te maken. Na verloop van tijd verzamelt zich veel vuil, bacteriën en wasmiddelresten in het binnenste van je wasmachine, waardoor je wasmachine minder optimaal gaat functioneren. Als je niet oppast, zal je wasmachine kostbare energie verspillen en dat is verspilling van je geld. Dus het is verstandig om je wasmachine minstens een keer per maand schoon te maken.

Stappenplan: Wasmachine schoonmaken vaatwastablet

Om je wasmachine schoon te maken met een vaatwastablet, volg je de volgende stappen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Stap 1: Haal het vuil eruit

Haal alle vuil en wasmiddelresten zoals zeep, stukken textiel en haren eruit. Dit komt uit de afvoer, het filter en andere gebieden in je wasmachine. Vooraf is het verstandig om een zaklamp mee te nemen, zodat je alle schaduwrijke gebieden goed kunt schoonmaken.

Stap 2: Vul de wasmachine

Vul de wasmachine metwarm (niet koud) water tot 3/4 van de bak. Doe vervolgend 2/3 van een vaatwastablet in de wasmachine.

Stap 3: Programmeren

Stel de wasmachine in op het programma Dweil of de lange hygiënestand met een temperatuur van 90 tot 95 graden Celsius. Zorg ervoor dat je het wasprogramma zoveel mogelijk in het begin instelt.

Stap 4: Start de wasmachine

Start nu de wasmachine. Het is hierbij belangrijk dat de deur van de wasmachine gesloten blijft, want anders verliezen de chemicaliën in de tablet hun werkzaamheid. Als je wasmachine klaar is, laat je het doorlopen totdat het opnieuw een rincyclus heeft uitgevoerd.

Stap 5: Spoel het af

Voordat je de wasmachine opnieuw gebruikt, is het verstandig om het af te spoelen met koud water. Daarnaast kun je ook een paar emmers water door de machine laten lopen. Hierdoor worden eventuele resten vaatwastablet, die opgehoopt in je wasmachine kunnen zijn, verwijderd.

Stap 6: Droog het filter

Als laatste kun je het filter schoonmaken. Doe de deksel van de wasmachine open en haal het filter eruit. Dit is eenvoudig te herkennen, omdat het eruit ziet als een metalen bak met gaatjes erin. Maak het filter schoon met een doek. Pas op met het filter, want het kan ervoor zorgen dat je wasmachine goed gesloten blijft en lekt.

Conclusie

We hopen dat u met dit artikel meer inzicht heeft gekregen in het proces van het schoonmaken van uw wasmachine met een vaatwastablet. Hopelijk heeft het artikel je geholpen de levensduur van je wasmachine te verlengen. Vergeet niet dat het belangrijk is om je wasmachine minstens een keer per maand schoon te maken, om zo vuil, bacteriën en wasmiddelresten te verwijderen en om energieverspilling te voorkomen.

Plaats een reactie