Wasmachine schoonmaken Soda

Er wordt vaak gedacht dat het schoonmaken van een wasmachine moeilijk en druk is, maar dat hoeft niet per se zo te zijn als je de juiste materialen hebt. Het schoonmaken van je wasmachine met soda is een van de beste manieren om je wasmachine te reinigen zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent. Met slechts een paar stappen kun je de levensduur van je wasmachine verlengen en ervoor zorgen dat je huishouden effectief gezuiverd wordt.

Stappen voor het schoonmaken van Wasmachine met Soda

Voordat je begint met het schoonmaken van je wasmachine, zorg dan dat je alle benodigde materialen bij de hand hebt. Wat je nodig hebt is:

 • Eterhulp soda
 • Vloeibare allesreiniger
 • Schuurspons
 • Een emmer warm water
 • Een fles plantaardige olie

Nu je alle benodigde materialen hebt, volgen hier de stappen voor het schoonmaken van je wasmachine met soda.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99
 1. Om te beginnen, smeer je de binnenkant van je wasmachine, de deur en de randen van je wasmachine in met plantaardige olie. Dit zal helpen bij het makkelijker verwijderen van vuil en middelen die de levensduur en de functionaliteit van je wasmachine beïnvloeden.
 2. Giet een paar eetlepels bakpoeder in de emmer met warm water. Zorg ervoor dat je genoeg van het water-soda-mengsel maakt dat het de hele binnenkant van je wasmachine zal bedekken.
 3. Giet het water-soda-mengsel over de binnenkant van je wasmachine. Gebruik je schuurspons om het hele oppervlak te reinigen. Concentreer je op het omgekeerde deegdop en de hulpstukken om ervoor te zorgen dat het schoon aanvoelt.
 4. Spoel het schuim en het vuil goed weg met een emmer schoon water. Vervolgens moet je alle metalen onderdelen afvegen met een vochtige doek met vloeibare allesreiniger. Zorg ervoor dat het metalen oppervlak glanzend aanvoelt.

Dit waren de stappen die je moet volgen om de wasmachine schoon te maken soda. Als je deze stappen regelmatig volgt, kan je de levensduur van je wasmachine verlengen en je wasgoed perfect schoonmaken.

Extra tips

Hoewel het schoonmaken van je wasmachine met soda een geweldige manier is om het schoon te houden en het wasgoed goed te reinigen, zijn er ook enkele andere tips waar je op moet letten om de reinheid en de hygiëne van je wasmachine te verbeteren.

 • Doe nooit zware vlekken, zoals bloed of olie, rechtstreeks in je wasmachine. Gebruik in dit soort gevallen een vlekverwijderingsmiddel of een mild reinigingsmiddel en blijf daarna bij de stappen die hierboven worden beschreven.
 • Gebruik alleen wasmiddel dat is gemaakt voor machines. Het gebruik van schuurmiddelen, of andere soorten producten, kan je wasmachine beschadigen.
 • Gebruik geen schuurspons op je wasmachine. Dit kan krassen veroorzaken en als gevolg daarvan de levensduur van de machine verminderen.
 • Verwijder regelmatig het schuim en het vuil dat zich ophoopt in de wasmachine. Je kunt dit doen door een bakje frisdrank en een beker azijn in de wasmachine te doen.

Door de bovenstaande stappen en tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je wasmachine schoon, hygiënisch en effectief blijft, waardoor je je kleren zo schoon mogelijk houdt. Ook zal door het regelmatig schoonmaken van je wasmachine met soda de levensduur van je wasmachine toenemen.

Plaats een reactie