Wasmachine schoonmaken Baking Soda

Het schoonmaken van je machine met baking soda is een ideale manier om je wasmachine zo schoon en hygienisch mogelijk te houden. Het is een betaalbare, milieuvriendelijke manier om je machine te reinigen en de levensduur ervan te verlengen. Baking soda of schoonmaakzout is een van de beste schoonmaakproducten die je kunt gebruiken om je wasmachine grondig te reinigen.

Stap 1: verwijder overtollig vuil

Het eerste wat je nodig hebt om je wasmachine grondig te schoon te maken is overtollig vuil. Overtollig vuil kan bestaan uit stof, haar, linten en andere stofdeeltjes die zich kunnen ophopen in de machine. Verwijder alle overtollige vuil transportbanden van je wasmachine, naalden, haakjes en knoppen.

Stap 2: maak het binnenoppervlak schoon

Gebruik een vochtig doekje of een spons om het binnenoppervlak en trommel van je machine goed schoon te maken. Zorg ervoor dat je alle vreemde stukken en stofdeeltjes verwijdert die zich kunnen ophopen in de trommel van de machine. Je kunt ook een droge doek gebruiken om het overtollige stof of haar te verwijderen.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99

Stap 3: Reinig het rubber wasmand

Voeg een kleine hoeveelheid baking soda toe aan een emmer warm water en gebruik deze om je rubber wasmand en de binnenkant van de deur schoon te maken. Gebruik een zachte borstel, vochtige doek of spons om het rubber schoon te boenen. Spoel vervolgens het rubber met schoon water en laat het drogen.

Stap 4: Reinig het binnenoppervlak met baking soda

Voeg een half kopje baking soda toe aan een emmer lauwwarm water en gebruik deze om het binnenoppervlak van je wasmachine grondig te schoon te maken. Gebruik een nieuwe, schone doek of spons om het binnenoppervlak grondig te reinigen. Spoel daarna het oppervlak goed af met schoon water.

Stap 5: Spoel de machine af en droog af

Na het schoonmaken van je wasmachine, spoel je de machine af met schoon water. Laat het binnenoppervlak goed drogen met een schone doek. Als je klaar bent met het droogafstoffen, is het belangrijk dat je de deur openlaat totdat de machine helemaal droog is.

Stap 6: Verleng de levensduur van je wasmachine

Het schoonmaken van je wasmachine met baking soda helpt je ervoor te zorgen dat je wasmachine in goede staat blijft en dat de levensduur ervan wordt verlengd. Je kunt baking soda regelmatig gebruiken om je wasmachine schoon te houden. Maak het iedere maand schoon, zodat je ervoor zorgt dat het optimaal functioneert.

Plaats een reactie