Wasmachine Schoonmaken Azijn

Als u uw wasmachine schoonmaakt met azijn, kunt u veel problemen voorkomen en de levensduur ervan verlengen. Azijn is een ontzettend veelzijdig product waarmee veel items in huis kunnen worden schoongemaakt. In dit artikel leest u meer over het schoonmaken van uw wasmachine met azijn.

Waarom azijn gebruiken?

Azijn is een puur product dat veel voordelen heeft. Het is natuurlijk, biologisch afbreekbaar en niet chemisch. Daarom is het veel gebruikt voor het schoonmaken van het wasgoed, maar ook voor het schoonmaken van het wasmachine zelf. Het is zachter dan andere producten en schadeert al het materiaal niet. Het is ook hypoallergeen, wat handig is als er mensen zijn die allergisch zijn voor bepaalde schoonmaakmiddelen.

Bereid het schoonmaken van de wasmachine voor

Allereerst is het belangrijk dat je alle items uit de wasmachine haalt. Als uw wasmachine vuil is, is het geen goed idee om het simpelweg te wassen. Dit kan de vlekken immers alleen maar erger maken. Zorg daarom dat alle items die in de wasmachine zitten, eruit worden gehaald. Dan kunt u de wasmachine schoonmaken.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Daarna is het belangrijk dat u de gootsteen van de wasmachine schoonmaakt. Gebruik hiervoor een oude tandenborstel en warm water mét een klein beetje schoonmaakmiddel. Borstel zachtjes zodat u de randen en gaten goed schoonmaakt. Als je klaar bent met het schoonmaken van de gootsteen, veeg je alle resten met een zachte doek af.

Schoonmaken met azijn

Als de gootsteen schoon is, kunt u de wasmachine schoonmaken. Giet vier kopjes azijn in de wasmachine. Zet vervolgens de wasmachine aan en kies een korte, heet programma. Tijdens het wasprogramma zal de azijn diep in de wasmachine dringen en zo de vuildeeltjes verwijderen. Afhankelijk van de staat van de wasmachine, kunt u overwegen om het programma twee of drie keer opnieuw te starten als het klaar is.

Als u klaar bent met het wasprogramma, spoel je de wasmachine door met koud water. Het welbekende citroenzuur dat soms wordt gebruikt om de wasmachine te reinigen, is hetzelfde als azijn. Daarom kunt u hetzelfde doen als hierboven beschreven. Maak de buitenkant van de wasmachine schoon met een schone doek en lauwwarm water. Probeer geen agressieve of schurende schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Mogelijke problemen voorkomen

Als u regelmatig uw wasmachine schoonmaakt met azijn, kunt u veel problemen voorkomen. Als u een probleem heeft met uw wasmachine, kunt u dat aan de wasmachine reparatiediensten melden. Daar kunnen ze u helpen bij het detecteren en oplossen van eventuele problemen.

Als de problemen blijven bestaan, moet u de wasmachine volledig laten schoonmaken door een technicus. De technicus gebruikt waarschijnlijk chemicaliën om uw wasmachine grondig te reinigen, die moeten worden gebruikt in strikt beperkte doses om schade aan de wasmachine te voorkomen.

Conclusie

Als u regelmatig uw wasmachine schoonmaakt met azijn, kunt u veel problemen voorkomen en de levensduur ervan verlengen. Azijn is zachter dan andere producten en schadeert uw wasmachine niet. Haal alle items uit de wasmachine voordat u begint met het schoonmaken, en gebruik azijn voor een schone en gezonde wasmachine. Als de problemen blijven bestaan, kunt u de wasmachine laten schoonmaken door een professionele technicus.

Plaats een reactie