Voegen vloer schoonmaken

Er is geen betere manier voor het maken van een kamer stofvrij en schoon dan door het schoonmaken van de vloer. En de voegen in de vloer zijn hierbij erg belangrijk en hoewel ze een grote impact hebben op het uiterlijk van een kamer, worden ze vaak over het hoofd gezien. Daarom wordt hieronder stapsgewijs uitgelegd hoe je vloer voegen schoon kunt maken.

Stap 1: Verzamel de juiste materialen

Om goed te kunnen beginnen met het schoonmaken van je vloer voegen, heb je een aantal hulpmiddelen nodig. Ten eerste heb je een emmer of een teil nodig, gevuld met 2 liter warm water. Voeg daar gebruikelijke huishoudelijke schoonmaakmiddelen aan toe om ervoor te zorgen dat je voegen goed worden schoongemaakt. Daarnaast heb je een voegkrabber, een harde borstel of spons en een schone doek nodig.

Stap 2: Verwijder het vuil en vuiligheid

De volgende stap is het verwijderen van vuil en vuiligheid van de voegen. Hierbij kun je met de voegkrabber de hardnekkige vlekken voorzichtig verwijderen. Gebruik vervolgens de harde borstel of spons om het fijne vuil en viezigheid uit de voegen te halen. Zorg ervoor dat je dan ook al het losgekomen vuil verwijdert uit de voegen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Stap 3: Was de voegen

Na het verwijderen van het vuil is het tijd om de voegen te wassen. Giet hiervoor het schoonmaakmiddel samen met het water in de emmer of teil. Gebruik vervolgens de doek om de voegen te wassen met deze mengeling en zorg ervoor dat je alle voegen goed the wassen om het vuil weg te krijgen.

Stap 4: Maak de voegen droog

Nadat je klaar bent met wassen, is het tijd om de voegen droog te maken. Gebruik hiervoor een schone, droge doek om de voegen droog te maken, zo stroomt het overtollige water weg en zullen de voegen schoon en opgewreven zijn.

Stap 5: Reinig de voegen regelmatig

Als je je voegen regelmatig schoonmaakt, dan zal dit ook helpen bij het verlengen van de levensduur ervan. Het heeft de voorkeur om de voegen minstens één keer per maand te wassen, gebruik hiervoor de bovenstaande stappen en dit zal helpen bij het verlengen van de levensduur van je vloer en ook bij het behouden ervan.

Conclusie

Het schoonmaken van je vloer voegen is niet zo moeilijk als het lijkt en met de reeds beschreven stappen kun je je voegen op een goede manier schoonmaken en de levensduur ervan verlengen. Zorg er daarnaast voor dat je regelmatig de voegen schoonmaakt, zodat je ze in topconditie kunt houden. En de voegen zullen er dankbaar voor zijn!

Plaats een reactie