Vloerbedekking reinigen gamma

Heb je vloerbedekking in huis liggen en is het hoog tijd om deze grondig te reinigen? Dan ben je bij Gamma aan het juiste adres! In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over het reinigen van vloerbedekking en welke producten en methodes je hiervoor kunt gebruiken.

Waarom vloerbedekking reinigen?

Het reinigen van vloerbedekking is essentieel om een gezonde leefomgeving te behouden. Vloerbedekking kan namelijk een broedplaats zijn voor bacteriën, stofmijt en allergenen. Door regelmatig je vloerbedekking te reinigen, zorg je ervoor dat deze vrij blijft van vuil en allergenen en verleng je de levensduur van je vloerbedekking.

Welke producten heb je nodig?

Om vloerbedekking grondig te reinigen, heb je een aantal producten nodig. Bij Gamma vind je een ruim assortiment aan reinigingsmiddelen speciaal voor vloerbedekking. Denk hierbij aan:

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99
 • Tapijtreiniger
 • Vlekverwijderaar
 • Stoomreiniger
 • Speciale borstels en doeken

Welke methode werkt het beste?

Er zijn verschillende methodes om vloerbedekking te reinigen, afhankelijk van het type vloerbedekking en de mate van vervuiling. Enkele veelgebruikte methodes zijn:

 • Shamporellen: hierbij wordt een speciale tapijtreiniger gebruikt om het tapijt te reinigen en te desinfecteren.
 • Stoomreinigen: met een stoomreiniger kun je diep in de vezels van het tapijt reinigen en bacteriën en allergenen doden.
 • Vlekken behandelen: voor hardnekkige vlekken kun je een vlekverwijderaar gebruiken om de vlekken te verwijderen.

Tips voor het reinigen van vloerbedekking

Om het reinigen van vloerbedekking zo effectief mogelijk te maken, geven we je graag nog enkele handige tips:

 • Stofzuig regelmatig je vloerbedekking om vuil en stof te verwijderen.
 • Behandel vlekken zo snel mogelijk om te voorkomen dat ze intrekken.
 • Gebruik altijd de juiste reinigingsmiddelen voor jouw type vloerbedekking.
 • Laat je vloerbedekking regelmatig professioneel reinigen voor een diepgaande reiniging.

Met deze tips en producten van Gamma kun je jouw vloerbedekking weer laten stralen en zorgen voor een schone en gezonde leefomgeving in huis. Ga aan de slag en geniet van een fris en schoon tapijt!

Plaats een reactie