Tuinmeubels schoonmaken

Als je wilt dat je tuinmeubels er lang mooi uitzien en je geniet van het optimale comfort, dan is het belangrijk dat je ze schoonmaakt. Schoonmaakwerkzaamheden voorkomen dat jouw tuinmeubels vroegtijdig achteruitgaan in kwaliteit. Hieronder leggen we uit hoe je de verschillende soorten tuinmeubels het beste kunt schoonmaken en hoe je de levensduur daarvan kunt verlengen.

Het schoonmaken van metaal

Als je tuinmeubels uit metaal bestaan, zoals van aluminium of staal, dan geldt dat je deze het beste schoonmaakt met een zacht doekje en een mild zeepwater. Door krassen of roest te voorkomen, is een stevige borstel niet aan te raden. Het is belangrijk dat je de meubels na het schoonmaken goed afspoelt met lauwwarm water. Om de levensduur van de meubelen te verlengen, kun je ze daarna afdrogen met een schone doek of keukenrol.

Het schoonmaken van plastic

Plastic tuinmeubels etn het beste gereinigd worden met lauw warm water en een mild afwasmiddel, zoals afwasmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor plastic tuinmeubilair. Het is belangrijk dat je de plastic meubelen grondig afspoelt met lauwwarm water als je klaar bent met het schoonmaken. Om te voorkomen dat plastic meubilair vies wordt, is het belangrijk dat je het tuinmeubilair goed afdekt als je het niet gebruikt. Dat voorkomt dat de meubels vies worden en het verlengt ook de levensduur.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Het schoonmaken van hout

Houten meubels dienen schoongemaakt te worden met een spons, lauw warm water en een mild zeep. Veel houten meubelen hebben een waslaag die vuil en stof tegenhoudt. Dit is belangrijk om te behouden voor een mooi uiterlijk en om de levensduur van het hout te verlengen. Na het schoonmaken, moet je de meubels goed afspoelen met lauwwarm water en afdrogen met een schone doek. Voor extra bescherming, kun je was oliën op het hout aanbrengen. Let wel op dat je dit alleen aanbrengt op schone houten meubels.

Het schoonmaken van stoffen tuinmeubels

Als je tuinmeubels bedekt zijn met stof (banen, kussens, enz.) dan geldt het volgende. Om je tuinmeubels schoon te maken moet je deze het beste met mild zeepwater afveegen met een zacht doekje. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of borstels, want dit kan leiden tot schade aan het materiaal. Nadat je hem hebt afgeveegd, moet je de stof goed afspoelen met lauwwarm water en afdrogen met een schone doek. Om de levensduur van je tuinmeubels te verlengen, kun je ervoor kiezen om de kussens in de winter af te dekken met een waterafstotende kleed of een plastic zak.

Conclusie

In conclusie is het belangrijk om regelmatig je tuinmeubels schoon te maken, om zo hun kwaliteit en uiterlijk te behouden. Afhankelijk van het materiaal, moet je het tuinmeubilair schoonmaken met een zacht doekje, mild zeepwater of een afwasmiddel. Om de levensduur van de meubels te verlengen, is het belangrijk om ze na het schoonmaken goed af te drogen en ze af te dekken als je ze niet gebruikt. Zo kun je ervoor zorgen dat je tuinmeubels er voor langere tijd prachtig uitzien!

Plaats een reactie