Tuinmeubelen schoonmaken met soda

Tuinmeubelen blijven het hele jaar door buiten staan, waardoor ze aan weersinvloeden worden blootgesteld. Zo kan het zijn dat ze vuil worden door vuil, stof, roet en algen. Met het schoonmaken van tuinmeubelen kunt u duurzame meubels ook duurzamer verlengen en genieten van uw tuinmeubelen voor lange tijd. Kies je ervoor om de tuinmeubelen met soda te schoner, dan houd je deze in optimale conditie.

Het schoonmaken van tuinmeubelen met soda: stappenplan

Het schoonmaken van tuinmeubelen met soda vergt wat voorbereiding, maar het resultaat is het waard. In het volgende stappenplan leest u precies wat u moet doen om de tuinmeubelen met soda schoon te krijgen.

Stap 1: verzamel materialen

Voor het schoonmaken van uw tuinmeubelen met soda heeft u de volgende materialen nodig:

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00
  • 1 kg citroenzuur
  • 2 kg soda
  • Schoonmaakborstels
  • Emmer
  • Optioneel: een hogedrukspuit

Stap 2: maak een oplossing

Meng 1 kilo citroenzuur met 2 kilo soda en een emmer lauw warm water. Goed roeren, zodat de ingrediënten goed gemengd zijn.

Stap 3: Bewerk het oppervlak

Gebruik een schoonmaakborstel om het oppervlak van de tuinmeubelen te bewerken. Bewerk in kleine cirkelvormige bewegingen het hele oppervlak. Als je een hogedrukspuit hebt dan kun je de oplossing met de krachtige straal over het oppervlak spuiten. Laat even intrekken en spoel af.

Stap 4: Spoel

Spoel na het bewerken van het oppervlak het schoonmaakmiddel goed af met water, waardoor eventuele resten van de oplossing worden verwijderd.

Voordelen van het schoonmaken van tuinmeubelen met soda

Om de tuinmeubelen schoon te houden is het belangrijk dat het oppervlak goed schoon en vuilvrij is. Het schoonmaken van tuinmeubelen met soda heeft een aantal voordelen ten opzichte van het gebruiken van andere schoonmaakmiddelen zoals bleek of allesreiniger. Ten eerste is het goed voor het milieu, omdat het een natuurlijke en milieuvriendelijke oplossing is. Ten tweede is het niet schadelijk voor de tuinmeubelen. Het schoonmaken met soda reinigt de tuinmeubelen zacht, zodat zij niet worden aangetast. Ten slotte is het goedkoop, waardoor het schoonmaken van tuinmeubelen met soda een betaalbare oplossing is.

Tips om tuinmeubelen schoon te houden

Een aantal tips om de levensduur van de tuinmeubelen te verlengen en ervoor te zorgen dat de meubelen er zo lang mogelijk mooi uitzien, zijn:

  • Verplaats de meubels zo min mogelijk. Als ze verplaatst worden, plaats ze beter op een beschermende ondervloer.
  • Voor metaalwerk, zoals poedercoating, is het belangrijk dat u op zoek gaat naar een buitenschoonmaakoplossing met anti-oxidatie.
  • Voeg wekelijks een laag wateroplosbare carnauba- of bijenwas toe voor een extra beschermlaag.
  • Verwijder ook regelmatig algen die op het oppervlak verschijnen.
  • Gebruik altijd afneembare hoezen voor de meubels als ze buiten worden bewaard.

Conclusie

Met hierboven genoemde tips kunt u de levensduur van uw tuinmeubelen verlengen en het juiste schoonmaakmiddel kiezen. Bij het schoonmaken van tuinmeubelen met soda wordt eveneens geadviseerd om periodiek onderhoud te plegen. Zo blijven uw tuinmeubelen er mooi uitzien en kunt u er nog vele jaren van genieten!

Plaats een reactie