Tong Schoonmaken

Uw tong is de belangrijkste indicator van uw mondgezondheid en heeft invloed op de geur die uw adem afgeeft. Daarom is het essentieel dat u uw tong regelmatig schoonmaakt. Tongschoonmaken is een eenvoudig maar heel nuttig onderdeel van je dagelijkse mondhygiënepraktijk en heeft vele voordelen.

Waarom tong schoonmaken?

Uw tong speelt een belangrijke rol bij het proces van spreken, eten en slikken. Een schone tong is ook beter bestand tegen bacteriën die kunnen leiden tot tandbederf, mond- en keelirritatie, halitose – ook wel slechte adem genoemd – en andere mondgezondheidsproblemen. Al deze problemen zijn vervelender dan het schoonmaken van uw tong.

Hoe schoonmaak je je tong goed?

De beste manier om je tong schoon te maken is door elke dag te poetsen. Als je elke dag je tanden poetst, is het een goed idee om je tong erbij te betrekken. Koop een speciale tongschraper om schoon te maken en plaats het uiteinde aan de achterkant van je tong. Trek de schraper naar het uiteinde van de tong en spoel de schraper vervolgens met water of schud deze uit in de wastafel. Reinig de schraper met hot soapy water nadat je klaar bent met schoonmaken.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Hoe verleng je de levensduur van Tong schoonmaken?

Als u uw tongschraper gebruikt zoals aangegeven, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verlengen van de levensduur ervan. Omdat het ontworpen is om elke dag te gebruiken, betekent het dat het materiaal sterk is. Als je je tongschraper zoals het hoort schoonmaakt – met heet water, sop en borstel – dan hoeft het ding niet vervangen te worden voor een hele tijd. Het is alleen van belang om erop te letten dat u het af en toe vervangt, het is namelijk mogelijk dat het materiaal na verloop van tijd verslijt.

Uiteindelijk

Door uw tong goed te reinigen, vermindert u het ontstaan van gingivitis, tandbederf, mondzweren en andere vervelende aandoeningen. Door het te reinigen, krijgt u ook een beter uitziende tong en voelt u zich meer op uw gemak in openbare situaties. Gebruik hiervoor een speciale tongschraper en spoel na elk gebruik de schraper goed met warm water. Door het op deze manier te gebruiken en schoon te maken, garandeert u de levensduur van de schraper.

Plaats een reactie