Thermosfles schoonmaken

Veel mensen hebben het niet door, maar de Thermosfles die je gebruikt om je drankjes warm of koud te houden, moet regelmatig worden schoongemaakt om de levensduur ervan te verlengen. Veel mensen denken dat hun fles het alleen maar nooit doet, wanneer ze vaak tegen krassen, viezigheid en oude resten aanlopen. Ondanks dat Thermosflessen sterk en robuust zijn, heeft deze dagelijkse verzorging een sterke invloed op de levensduur van je Thermosfles.

Waarom Thermosfles schoonmaken?

Thermosflessen zijn leuk en gemakkelijk om mee te nemen voor snacks, koude of warme dranken. Ze zijn dan ook het ideaal accessoire als je onderweg bent, aangezien ze je drank warm of koud houden zo lang als je nodig hebt. Echter ondervinden veel Thermosflessen vroeg of laat de kracht van de tijd, wat resulteert in krassen, vuil en oude restanten. Om je Thermosfles in goede staat te houden en de levensduur ervan te verlengen, moet deze regelmatig worden schoongemaakt.

Waar je op moet letten als je je Thermosfles wilt schoonmaken?

Het schoonmaken van een Thermosfles met behulp van schoonmaakmiddelen, is iets wat veel mensen adviseren, maar je kan het schoonmaken met behulp van andere natuurlijke schoonmaakmiddelen. Hier zijn enkele tips waar je rekening mee moet houden als je deze inspanning wilt ondernemen:

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99
 • Houd er rekening mee dat afhankelijk van het materiaal dat is gebruikt om je Thermosfles te maken, bepaalde schoonmaakmiddelen schade kunnen toebrengen.
 • Gebruik geen staalwol- of schuurmiddelen zoals schuursponsjes aangezien deze de Thermosfles kunnen beschadigen.
 • Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen, zoals Chloor, om je Thermosfles schoon te maken.
 • Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals scouring pads, staalwol of schuursponsjes.
 • Gebruik een milde zeep en lauwwarm water om de Thermosfles schoon te maken.

Hoe maak je je Thermosfles efficiënt schoon?

Te gaan over schoonmaken van je Thermosfles op basis van bovenstaande tips en suggesties, hier is een gedetailleerde stap voor stap-gids om je te helpen het te doen:

 • Vul de Thermosfles met lauwwarm water en voeg wat druppels milde zeep toe.
 • Dek de opening van de fles af met een de transparante deksel.
 • Schud de Thermosfles goed.
 • Laat de Thermosfles een paar minuten staan, om ervoor te zorgen dat de zeep goed inwerkingt en alle oude resten verwijderen.
 • Giet het schoonmaakmiddel vervolgens uit, terwijl het deksel op de fles blijft.
 • Gebruik een spons om de binnenzijde te reinigen, terwijl je de opening afdekt, zodat geen zand of andere ongewenste stoffen binnendringen.
 • Veeg altijd de buitenkant van de fles af met een schoon, vochtig doekje.
 • Doe hetzelfde met het bovenste en lege deksel. Dit zorgt ervoor dat het uiterlijk van je Thermosfles er netjes en schoon uitziet.
 • Giet schoon water in de Thermosfles en sluit de deksel er weer op om te voorkomen dat er vuil in het water komt.
 • Maak de fles twee keer op dezelfde manier schoon. Als u klaar bent, bewaar hem op een droge, schone plaats.

Vergeet niet te ontharen!

Het lastigste onderdeel van het schoonmaken van de Thermosfles is het verwijderen van sporen van koffie, thee of vruchtensap uit de fles. Normaal gesproken wordt dit gedaan met een ontharingsmiddel dat speciaal voor deze doeleinden is ontwikkeld. Wanneer je het verzorgingsmiddel hebt gekocht, volg dan de aanwijzingen op de verpakking. Vergeet niet dat ontharingsmiddelen agressieve schoonmaakmiddelen zijn, dus gebruik ze alleen als er echt geen andere oplossing is.

Conclusie

Als je regelmatig je Thermosfles schoonmaakt, dan zal deze er op de lange termijn beter uitzien en de levensduur ervan verlengen. Doe je dit niet, dan kan je Thermosfles beschadigd raken en er afschuwelijk uitzien, wat betekent dat je vroeg of laat een nieuwe zal moeten kopen.

Plaats een reactie