Terrastegels schoonmaken met Biotex

Terrastegels zijn een duurzame en esthetisch aantrekkelijke aanvulling voor elke tuin of patio. Ze worden gebruikt om terrassen of wandelpaden voorzien van een stevige, duurzame en kleurrijke afwerking.

Hoewel Terrastegels een echt aanwinst zijn voor uw tuin, kan het schoonmaken van de tegels een tijdrovende taak zijn. Het schoonmaken van de tegels moet op de juiste manier worden gedaan om ervoor te zorgen dat ze goed blijven uitzien en de levensduur ervan verlengen. Een van de beste manieren om Terrastegels schoon te maken is met behulp van Biotex.

Waarom Biotex gebruiken voor Terrastegels schoonmaken?

Biotex is een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel dat bestaat uit veilige, natuurlijke en afbreekbare elementen zoals plantenextracten, micro-organismen, zuren en een emulgerend systeem. Het is effectief tegen algen en andere hardnekkige vlekken zoals olie, vet of verf. Het is gemakkelijk en veilig te gebruiken voor het schoonmaken van Terrastegels. Het bevat geen chloor en is veilig voor het milieu, waardoor het een betere keuze is dan andere schoonmaakmiddelen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Hoe Terrastegels schoonmaken met Biotex?

Om uw Terrastegels goed schoon te maken met Biotex, volgt u deze stappen:

  • Giet heet water over de tegels. Hiermee kunt u de meeste vuil en vlekken losmaken.
  • Voeg Biotex toe aan het hete water. Gebruik hiervoor het aanbevolen mengsel op het productverpakking en giet het toe op de tegels.
  • Laat de tegels een paar minuten inweken in het Biotex-water.
  • Scrub de tegels met een harde borstel. Dit helpt bij het verwijderen van kleddernatte vlekken.
  • Spoel het oppervlak van uw tegels goed af met stromend water om de Biotex te verwijderen.
  • Laat de tegels aan de lucht drogen. Als de tegels niet volledig droog zijn, kan dit tot vlekken leiden.

Extra tips voor het schoonmaken van Terrastegels

Hier volgen nog enkele tips voor het schoonmaken van Terrastegels met Biotex:

  • Let bij het schoonmaken op eventuele barsten in de tegels. Als er barsten zijn, gebruik dan geen harde borstel wanneer je de tegels schoonmaakt.
  • Gebruik bij het schoonmaken van de tegels geen schurende schoonmaakmiddelen. Deze kunnen de tegels beschadigen.
  • Houd uw Terrastegels schoon door regelmatig heet water over de tegels te gieten. Dit verwijdert stof en klein vuil.
  • Breng regelmatig een beschermende waslaag aan op de tegels. Dit voorkomt dat vlekken en vuil zich blijven hechten.

Conclusie

Terrastegels schoonmaken is een eenvoudige, maar tijdrovende taak. Door de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken, zoals Biotex, kunt u ervoor zorgen dat uw terrastevels helder en schoon blijven. Biotex is een milieuvriendelijk product dat uw Terrastegels effectief reinigt zonder het milieu te schaden. Wanneer u deze tips gebruikt, zou u de levensduur van de tegels moeten kunnen verlengen.

Plaats een reactie