Terras schoonmaken met groene zeep

Het terras is een belangrijk onderdeel in de tuin, die je graag mooi en schoon wil houden. Het terras is regelmatig blootgesteld aan weersinvloeden, zoals regen en wind, en kan daardoor snel vies worden. Gelukkig is er een middel om het terras weer schoon te maken en de levensduur ervan te verlengen: groene zeep. In dit artikel lees je meer over terras schoonmaken met groene zeep.

Wat is groene zeep?

Groene zeep is een oplossing van oplosmiddelen, oliën en emulgatoren in water. Het is goed voor het milieu omdat het geen agressieve stoffen bevat. Groene zeep is in staat om zowel hardnekkig als zacht vuil, zand en andere onzuiverheden op te lossen. Groene zeep heeft een antiseptische werking waardoor het terras wordt gereinigd van bacteriën, algen en andere schadelijke micro-organismen. Groene zeep kan dus zowel schoonmaken als desinfecteren.

Hoe gebruik je groene zeep?

Voordat je begint met het schoonmaken van je terras met groene zeep, moet je het terras eerst vrijmaken van bladeren, takken en ander vuil. Als er algengroei op het terras aanwezig is, gebruik dan een veegborstel om de groene zeep goed in de alg te wrijven. Gebruik daarna een grote schrobborstel om de groene zeep over het terras te smeren. Wrijf de groene zeep goed in en laat het een minuutje intrekken. Spoel daarna het terras af met een tuinslang of een emmer water. Laat het terras daarna goed drogen voordat je het geolied of geschilderd hebt.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Extra tips voor optimale resultaten

Het is aan te raden om een kleine test te doen voordat je overgaat tot het schoonmaken met groene zeep, bijvoorbeeld op een stukje hout dat als je eigendom is. Deze test kan je gebruiken om te bepalen of groene zeep wel geschikt is voor de materialen waarvan je terras gemaakt is. Als je twijfelt, of als je het materiaal van je terras niet kent, begin dan met een lage concentratie groene zeep. Voor extra intensieve reiniging kun je kiezen om het terras twee keer schoon te maken.

Voordelen van groene zeep

Groene zeep heeft veel voordelen ten opzichte van chemische reinigingsmiddelen. Het is milieuvriendelijker, goed voor het milieu en de gezondheid en schoner. Het kan langer op het terras worden gelaten, waardoor je een betere reiniging krijgt. Het is bijzonder geschikt voor het schoonmaken van hardnekkig vuil en algengroei. Bovendien is groene zeep veel goedkoper dan chemische oplossingen, wat betekent dat je geld kunt besparen.

Conclusie

Het schoonmaken van je terras met groene zeep is eenvoudig en goed voor het milieu. Het is een goedkope manier om je terras te reinigen en er voor te zorgen dat het zo lang mogelijk mooi en schoon blijft. Als je de bovenstaande tips volgt, kun je ervan uitgaan dat je terras er weer stralend uitziet. Zo krijg je een terras dat er langer mooi en schoon uitziet.

Plaats een reactie