Telefoonhoesje Schoonmaken

Het dagelijks schoonmaken van je telefoonhoesje is zeker niet iets waar je graag aan denkt. Toch is het van belang dat je het regelmatig schoonmaakt om te voorkomen dat je de levensduur van je telefoonhoesje verkort. Sommige modellen kunnen na enige tijd door een vervuild oppervlak barsten, terwijl andere gewoon vuil en plakkerig worden. Daarom is het belangrijk dat je het schoonmaakt voor het te laat is.

Stappen voor het Schoonmaken van een Telefoonhoesje

Stap 1: Voorbereiding

Voordat je begint met het schoonmaken van je telefoonhoesje, is het belangrijk dat je alles klaar hebt. Voor het schoonmaakproces zal je nodig hebben:

  • Een microvezeldoek.
  • Een vochtige (of gedrenkte) doek.
  • Schone tandenborstel of Wattenstaafje.
  • Schoon water.

Stap 2: Verwijder voorzichtig vuil en stof

Met een droge microvezeldoek kan je voorzichtig vuil en stof van het oppervlak van je telefoonhoesje afnemen. Let er hierbij op dat je bewegingen gemaakt die je telefoonhoesje niet deformeren. Als je klaar bent met stap twee, dan kan je je telefoonhoesje afnemen met een vochtige (of gedrenkte) doek.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Stap 3: Maak hardnekkig vuil los met schoon water.

Het losmaken van hardernekkig vuil kan je het beste doen met schoon water. Doop hiervoor een schone tandenborstel of Wattenstaafje in schoon water, en verwijder voorzichtig het vuil van het oppervlak van je telefoonhoesje. Let er hierbij op dat je je telefoonhoesje na elke stap goed afneemt, voor de beste resultaten. </p

Stap 4: Droog het Oppervlak

Tot slot, als je klaar bent met het schoonmaken van je telefoonhoesje, is het belangrijk dat je het oppervlak goed droog maakt. Gebruik hiervoor een droge, microvezel doek. Het is beter om deze doek te gebruiken in plaats van bijvoorbeeld een papierendoek. Met een papierendoek kan er stof en krasjes op je telefoonhoesje komen. Dit kan je dus beter voorkomen.

Conclusie

Het schoonmaken van je telefoonhoesje is niet altijd leuk, maar wel noodzakelijk om er zo lang mogelijk van te genieten. Zorg er dus altijd voor dat je het hoesje regelmatig schoonmaakt. Volg de bovenstaande stappen en je zal zien dat je telefoonhoesje er ook na een aantal maanden nog als nieuw uit ziet.

Plaats een reactie