Telefoonhoesje Schoonmaken

Het dagelijks schoonmaken van je telefoonhoesje is zeker niet iets waar je graag aan denkt. Toch is het van belang dat je het regelmatig schoonmaakt om te voorkomen dat je de levensduur van je telefoonhoesje verkort. Sommige modellen kunnen na enige tijd door een vervuild oppervlak barsten, terwijl andere gewoon vuil en plakkerig worden. Daarom is het belangrijk dat je het schoonmaakt voor het te laat is.

Stappen voor het Schoonmaken van een Telefoonhoesje

Stap 1: Voorbereiding

Voordat je begint met het schoonmaken van je telefoonhoesje, is het belangrijk dat je alles klaar hebt. Voor het schoonmaakproces zal je nodig hebben:

  • Een microvezeldoek.
  • Een vochtige (of gedrenkte) doek.
  • Schone tandenborstel of Wattenstaafje.
  • Schoon water.

Stap 2: Verwijder voorzichtig vuil en stof

Met een droge microvezeldoek kan je voorzichtig vuil en stof van het oppervlak van je telefoonhoesje afnemen. Let er hierbij op dat je bewegingen gemaakt die je telefoonhoesje niet deformeren. Als je klaar bent met stap twee, dan kan je je telefoonhoesje afnemen met een vochtige (of gedrenkte) doek.

Stap 3: Maak hardnekkig vuil los met schoon water.

Het losmaken van hardernekkig vuil kan je het beste doen met schoon water. Doop hiervoor een schone tandenborstel of Wattenstaafje in schoon water, en verwijder voorzichtig het vuil van het oppervlak van je telefoonhoesje. Let er hierbij op dat je je telefoonhoesje na elke stap goed afneemt, voor de beste resultaten. </p

Stap 4: Droog het Oppervlak

Tot slot, als je klaar bent met het schoonmaken van je telefoonhoesje, is het belangrijk dat je het oppervlak goed droog maakt. Gebruik hiervoor een droge, microvezel doek. Het is beter om deze doek te gebruiken in plaats van bijvoorbeeld een papierendoek. Met een papierendoek kan er stof en krasjes op je telefoonhoesje komen. Dit kan je dus beter voorkomen.

Conclusie

Het schoonmaken van je telefoonhoesje is niet altijd leuk, maar wel noodzakelijk om er zo lang mogelijk van te genieten. Zorg er dus altijd voor dat je het hoesje regelmatig schoonmaakt. Volg de bovenstaande stappen en je zal zien dat je telefoonhoesje er ook na een aantal maanden nog als nieuw uit ziet.

Plaats een reactie