Tangle Teezer Schoonmaken

Een Tangle Teezer is een populaire haarborstel ontworpen om moeilijk te kammen knopen in het haar te verwijderen. Hoewel het ontwerp van de borstel het gemakkelijker maakt om je haar te kammen, kan het ook sneller verstopt raken met stukjes van je haar, olie, productresten of stof. Als je je Tangle Teezer regelmatig schoonmaakt, kun je ervoor zorgen dat je haarborstel in topconditie blijft en dat je er het meeste uithaalt. Hier leer je hoe je je Tangle Teezer kunt schoonmaken en de levensduur ervan kunt verlengen.

Stap 1: Verzamel al je benodigdheden

Voordat je begint met het schoonmaken van je Tangle Teezer, heb je de volgende benodigdheden nodig: milde, antibacteriële zeep, een wattenstaafje, een kleine tattoo-borstel, een zacht borsteltje om het haar te verwijderen, een föhn en een papieren handdoek. Het is belangrijk om het juiste schoonmaakmateriaal te gebruiken om de levensduur van de borstel te verlengen en het ontwerp niet te beschadigen.

Stap 2: Was de borstel

Kies een milde, antibacteriële zeep om je borstel mee schoon te maken. Maak een mengsel met water en je gekozen zeep, zodat het volledig wordt opgelost. Gebruik de wattenstaafjes om het mengsel op je borstel aan te brengen. Veeg de borstel af met een papieren handdoek voor het drogen.

Stap 3: Gebruik een zacht borsteltje

Je kunt een zacht borsteltje gebruiken om het bovenste deel van je Tangle Teezer te reinigen. Wrijf het borsteltje lichtjes over het bovenste deel van de borstel om ervoor te zorgen dat het vrij is van stukjes haar. Na deze stap is het belangrijk om te verzekeren dat je taya-elements bij je Tangle Teezer nog intact zijn.

Stap 4: Föhnen

Kam het haar met je vingers of met een kam om de knopen eruit te halen. Verwijder vervolgens het overgebleven haar met behulp van een zacht borsteltje. Föhn vervolgens je Tangle Teezer zachtjes om ervoor te zorgen dat al het vocht verdwijnt. Gebruik de föhn niet te warm om de levensduur van je Tangle Teezer te verlengen.

Stap 5: Steriliseer

Het laatste wat je kunt doen om je Tangle Teezer te reinigen is het steriliseren. Gebruik een kleine tattoo-borstel om alcohol op het oppervlak van je borstel te verspreiden. Laat vervolgens de alcohol enkele minuten intrekken. Veeg de alcohol daarna af met een papieren handdoek.

Samenvatting

Een Tangle Teezer is een haarborstel die helpt bij het verwijderen van knopen in het haar. Het is belangrijk om je Tangle Teezer regelmatig schoon te maken om ervoor te zorgen dat je het zo lang mogelijk kunt gebruiken. Om je Tangle Teezer te reinigen, heb je de volgende benodigdheden nodig: milde, antibacteriële zeep, een wattenstaafje, een kleine tattoo-borstel, een zacht borsteltje, een föhn en een papieren handdoek. Was de borstel met het mengsel van water en zeep en gebruik vervolgens een zacht borsteltje om het bovenste deel schoon te maken. Föhn vervolgens je borstel zachtjes en steriliseer tenslotte met behulp van een kleine tattoo-borstel.

Plaats een reactie