Stoffen stoel schoonmaken

Stoffen stoelen kunnen een verwelkomend en stijlvol element aan uw huis toevoegen. Maar om het te behouden voor de lange termijn, is het belangrijk om ze correct te verzorgen. In dit artikel gaan we uitleggen hoe u uw stoffen stoel op een gezonde manier kunt schoonmaken en hoe u de levensduur ervan kunt verlengen.

Voorbereiding

Voordat u begint met schoonmaken, is het belangrijk dat u eerst uw stoel inspecteert. Kijk naar eventuele gescheurde stukken of locaties waar het stof al loslaten is. Als je deze gebieden op tijd repareert, voorkom je dat het schoonmaken het alleen maar erger maakt. Als je geen reparaties wilt uitvoeren, is het ook het beste om deze gebieden te voorkomen bij het schoonmaken.

Voordat u begint te poetsen, is het ook belangrijk om de juiste apparatuur te hebben. U heeft de volgende items nodig:

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00
  • stofzuiger
  • droge doek
  • natte doek
  • een witte spons
  • stoffen schoonmaakmiddelen
  • kledingborstel

Doffen en stofzuigen

De volgende stap is om de stoel af te stoffen en stofzuigen. Gebruik een zachte, droge doek om het stof van de stoel te verwijderen. Gebruik eventueel een kledingborstel om hardnekkig stof te verwijderen. Als u klaar bent met doffen, kunt u de stoel stofzuigen met een zachte borstel. Begin aan de buitenkant en werk door naar het midden van de stoel. Gebruik de borstelinstellingen op de stofzuiger om stof, haren en eventuele grote stukken losse stof te verwijderen.

Schoonmaken met een vochtige doek

Als je klaar bent met stofzuigen, is het tijd om de stoel schoon te maken. Begin met het maken van een oplossing met een stofzuigerreiniger. Volg de instructies op het zakje. Voeg vervolgens een kleine hoeveelheid warm water toe aan de oplossing. Meng deze goed.

Nadat de oplossing klaar is en het stof is verwijderd, doop je een licht vochtige doek in het mengsel en begin je met het afnemen van de stoel. Wrijf licht in een cirkelvormig patroon. Zorg ervoor dat u regelmatig een andere droge doek gebruikt om de vuile doek te verwijderen. Herhaal dit proces totdat het hele stoeloppervlak schoon is.

Schoonmaken met een spons

U kunt ook een spons gebruiken als uw stoel erg vuil is. Neem een ​​lichtvochtige spons en dompel deze in de oplossing. Maak kleine, ronde bewegingen terwijl je op heel kleine stukjes gaat. Heel belangrijk: spoel de spons na elke paar cirkels in schoon water.

Veeg, wanneer je klaar bent, alles af met een schone, droge doek. Laat je stoel vervolgens 2 uur drogen voordat je er weer op gaat zitten of gaat liggen.

Ongediertebestrijding

Als je stoffen stoel met behulp van bovenstaande stappen schoonmaakt, voorkom je dat er ongedierte in je stoel komt. In de meeste gevallen zullen kleine insecten geen interesse hebben als je je stoel met regelmaat schoonmaakt. Maar als je een infestatie ontdekt, kun je contact opnemen met een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf.

Conclusie

Het juist schoonmaken van stoffen stoelen verlengt de levensduur ervan en voorkomt ook eventuele infestaties door insecten of ander ongedierte. Als u uw stoel regelmatig schoonmaakt met de juiste benodigdheden en technieken, kunt u ervoor zorgen dat uw stoffen stoel in goede staat blijft.

Plaats een reactie