Spons Schoonmaken

Sponsen worden vaak gebruikt voor het reinigingsproces, omdat ze zo sterk absorberen. Ze worden ook vaak gebruikt als wasmiddel in de keuken of als een stofzuigeraccessoire. Als je je spons goed en regelmatig schoonmaakt, zal hij langer meegaan. In dit artikel vertellen we je hoe je het beste je spons kunt schoonmaken.

Gebruik warm water en zeep

Gebruik warme water en een mild reinigingsmiddel, zoals afwasmiddel of neutrale zeep, om je spons schoon te maken. Zorg ervoor dat je je spons uitspoelt en goed afwast als hij schoon is. Laat je spons niet in een bak met water staan, omdat hij dan kan gaan rotten en schimmelen.

Gebruik heet water voor vlekken

Gebruik heet water als je een vlek of hardnekkig vuil op je spons wil verwijderen. Gebruik ook een sterk reinigingsmiddel, zoals groene zeep, en scrub het vuil weg met een borstel. Spoel daarna goed af met heet water en laat je spons drogen.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99

Gebruik een wasmachine

Sponsen kunnen in de wasmachine worden gewassen. Zorg ervoor dat je de spons goed uitspoelt en uitwringt voordat je hem in de wasmachine stopt. Gebruik wasmiddel en warm water voor het wassen en hang de spons aan een lijn om hem te laten drogen.

Gebruik bleekmiddel

Als je spons erg vuil is, kun je het bleken met bleekmiddel. Voeg het bleekmiddel toe in heet water en laat de spons er 20 minuten in weken. Daarna met schoon water uitspoelen en goed laten drogen. Wees voorzichtig met bleekmiddel omdat het schadelijk kan zijn voor je huid. Maak je geen zorgen als je spons wat verkleurt, dit komt van het bleken.

Niet in de droger

Probeer de spons nooit in de droger te stoppen. De hitte kan de spons krimpen en vervormen, wat de levensduur ervan verkort. Hang de spons aan een lijn of plaats hem in de zon om te laten drogen.

Gebruik geen schurende reinigers

Sponsen kunnen gemakkelijk beschadigd worden. Probeer daarom niet te schrobben met schurende of agressieve reinigers. Gebruik ook geen staalwol om je spons schoon te maken, omdat dit de spons kan beschadigen.

Wees voorzichtig met chemicaliën

Gebruik geen zware chemicaliën zoals chloor of ammoniak om je spons schoon te maken. Deze chemicaliën kunnen de structuur en kwaliteit van je spons veranderen. Probeer ook geen sterke chemische stoffen te gebruiken als je je spons gaat schoonmaken. Wees voorzichtig met de stoffen die je gebruikt!

Opslagtips

Zorg ervoor dat je je spons goed opslaat als je hem niet gebruikt. Zet de spons niet in een bak met water omdat hij dan kan gaan rotten en schimmelen. Hang je spons aan een haak of in een luchtige ruimte om hem te laten drogen en plaats hem niet in een plastic container om te voorkomen dat de stof gaat rotten.

Conclusie

Sponsen kunnen een handig hulpmiddel zijn voor het schoonmaken, zoals wassen, schrobben of stofzuigen. Als je je spons goed en regelmatig schoonmaakt, zal hij langer meegaan. Volg de stappen die hierboven zijn beschreven voor het schoonmaken van je spons en zorg ervoor dat je hem goed opslaat als je hem niet gebruikt.

Plaats een reactie