Schoonmaken zonneschermen

Zonneschermen schoonmaken

Zonneschermen zijn een efficiënte en stijlvolle manier om uw huis te beschermen tegen het zonlicht. Het correct schoonmaken en onderhouden van uw zonneschermen zorgt ervoor dat het langer meegaat en uw huis van de nodige schaduw blijft voorzien. Maar hoe kunt u huidige zonneschermen – of zonweringen – het beste schoonmaken? Lees hieronder voor tips om uw zonneschermen efficiënt en veilig schoon te maken, zodat ze in optimale conditie blijven.

Stof en sleet verwijderen

Het regelmatig verwijderen van stof en sleet van uw zonneschermen is een eenvoudige manier om ongewenste gebieden schoon te maken. Voor het meeste stof moet een microvezeldoek of kwast in combinatie met een stofzuiger die een borstel heeft gebruikt worden. Stofzuig de zonwering van binnen naar buiten om ervoor te zorgen dat dat stof die de stofzuiger loslaat de kamer uit waait. Er mag geen warm water, zeep of andere chemische schoonmaakmiddelen of detergenten gebruikt worden omdat deze het materiaal van de zonwering kan beschadigen. Gebruik ook geen hoge drukstralers of borstels, aangezien deze de zonwering alleen maar kunnen beschadigen.

Vlekken, gordijnen en overige stof verwijderen

Vlekken zoals lotions, make-up, insectenspray en andere vuil afstotende producten verwijderen is iets wat een beetje lastiger is. Om de meeste hardnekkige vlekken te verwijderen adviseren wij het gebruik van warm water en een milde zeep in combinatie met een doek. Na het verwijderen van de vlek draagt u lichtjes stof (doek of microvezeldoek) door de stof om deeloppervlakken en plooien te verwijderen te verwijderen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Gordijnen kunnen worden gereinigd met warm water en een milde zeep met een doek of microvezeldoek. Gebruik geen schuren, schrobben of mechanische schoonmaakproducten omdat dit schade aan de stof kan toebrengen. Nadat u het gordijn hebt gereinigd laat u het gordijn aan de lucht drogen.

Kijk ook af en toe tussen de lamellen om te zorgen dat er geen stoffen tussen de linten zitten. Stof en vuil kan de werking, kwaliteit en levensduur van de stof beïnvloeden, dus het is belangrijk om het regelmatig te schoonmaken.

Schimmel en vlekken behandelen

Schimmel of algenvlekken kunnen tevoorschijn komen als de zonnestralen worden geabsorbeerd door de stof. Verwijder deze vlekken met milde schoonmaakmiddelen, zoals die voor het schoonmaken van ramen. De verhouding schoonmaakmiddel tot water moet worden beperkt. Gebruik nooit schuurmiddelen op de stof, omdat dit schade kan toebrengen.

Als het gaat om het verwijderen van olieachtige vlekken, kunt u een doek of microvezeldoek natmaken met gewoon warm water en een mild schoonmaakmiddel om de vlek te verwijderen. Laat de vlek altijd drogen in de zon, of als dat niet kan op een luchtige plek.

Als de schimmel of vlekken niet helemaal verdwenen zijn na het schoonmaken, kunt u er meer warm water aan toevoegen en het opnieuw proberen. Om te voorkomen dat vlekken en/of schimmelvorming terugkomen, moet de zonnelamellen regelmatig schoongemaakt worden met een doek.

Onsite service

Als uw zonweringen net wat meer verzorging nodig hebben dan , adviseren wij u deskundige onsite service. Onze technici kunnen snel een diagnose stellen over de staat van uw zonweringen en onmiddellijk helpen met herstellen of vervangen. Op deze manier zal uw zonweringen in optimale staat blijven.

Al met al is schoonmaken van zonneschermen belangrijk om de levensduur ervan te verlengen en een goede kwaliteit te behouden. Of u nu stof verwijdert, vlekken of schimmelvorming behandelt, het is belangrijk om te weten wat uw producten kunnen verdragen. Onthoud altijd dat geen enkel schoonmaakmiddel of chemisch product gebruikt mag worden bij het schoonmaken van zonneschermen.

Plaats een reactie