Schoonmaken RVS

Bent u op zoek naar de beste manier om RVS meubels en andere metalen voorwerpen in uw huis op te ruimen? Met de juiste kennis en technieken, kunt u ervoor zorgen dat uw RVS producten er schitterend uitzien en dat ze jarenlang meegaan. Hieronder vindt u informatie over hoe u het beste RVS kunt schoonmaken en behouden en de levensduur ervan zo lang mogelijk kunt verlengen.

Hoe u roestvrij stalen oppervlakken schoonmaakt

Het eerste wat u uzelf moet afvragen als u een RVS oppervlak wilt schoonmaken, is hoe vuil het is en wat voor soort vuil erop zit. Als er alleen maar stof op zit, is een zachte pluisvrije doek of een microvezeldoek voldoende. Dompel de doek eerst enkele minuten in warm water met een beetje mild detergent en wring het uit. Veeg hierna het oppervlak schoon om al het stof eraf te vegen.

Als er hardnekkige aanslag op het RVS oppervlak te zien is, is de kans groot dat er mineralische deposito’s (zoals kalkaanslag) of andere obstakels aanwezig zijn. In dit geval is warmte noodzakelijk om de aanslag te verwijderen. Verwarm het oppervlak met een haardroger en poets daarna met een vochtige doek of een non-abrasief poetsmiddel (zoals bijvoorbeeld diepvriesontdooid schoonmaakmiddel).

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Hoe u roestvrijstalen oppervlakken onderhoudt

RVS vereist periodiek onderhoud en reiniging om er stralend uit te blijven zien. Leg deze verantwoordelijkheid niet uit handen. Voor algemene reiniging, zoals het verwijderen van stof en vegen, kunt u een vochtige microvezeldoek gebruiken in combinatie met een mild detergent. Wrijf niet te hard, aangezien dit schade op het oppervlak kan toebrengen.

Voor hardnekkig vuil gaat u als volgt te werk. Gebruik een zacht schuursponsje met schoonmaakazijn of esdoorn sap. Spoel het oppervlak na de schoonmaakbeurt grondig af met water, als laatste stap. Gebruik vervolgens veel warm water en een beetje schoonmaakmiddel om het oppervlak helemaal schoon te maken. Zorg ervoor dat u het oppervlak goed afdroogt om te voorkomen dat er wateraanslag of kalkopbouw optreedt.

Hoe u roestvrijstalen oppervlakken polijst

Regelmatig polijsten kan de levensduur van uw RVS producten verlengen en het oppervlak stralend schoonhouden. Het polijsten van RVS vereist een meer nauwkeurigere aanpak dan het schoonmaken. Gebruik hiervoor een speciale RVS-polijstpasta. Als u deze pasta krijgt, volg dan de instructies die bij het product worden geleverd.

De meeste polijstpasta’s vereisen dat u de pasta op een pluisvrije doek aanbrengt. Wrijf vervolgens het oppervlak zachtjes met de doek, in de richting van de metaalstructuur. Wrijf hierna het oppervlak schoon met een vochtige doek. Polijst daarna het oppervlak met lange, cirkelvormige bewegingen. Herhaal deze stappen, zo vaak als nodig is, totdat het oppervlak er perfect uitziet.

Samenvatting

RVS oppervlakken kunnen moeilijk te reinigen zijn, maar via de juiste technieken en producten kunt u uw RVS meubels en andere objecten er prachtig laten uitzien. Schoonmaken kan worden bereikt door het gebruik van zachte pluisvrije doeken met een mild detergent. Hardnekkig vuil dient te worden verwarmd en vervolgens gereinigd met een non-abrasief poetsmiddel. Na het schoonmaken, kunt u het oppervlak polijsten met een speciale RVS-polijstpasta. Dit is de beste manier om de levensduur van uw RVS producten te verlengen.

Plaats een reactie