Schoonmaken met soda

Schoonmaken met soda is een hele effectieve en gebruiksvriendelijke manier om uw huis schoon te houden. Met olijfolie en gewone soda kun je een heleboel verschillende schoonmaakklusjes aan, waardoor je schoonmaakwerk eenvoudig kan worden uitgevoerd met behoud van goede resultaten. Met soda heb je ook niet veel nodig om een meer dan acceptabel resultaat te krijgen, waardoor het een goedkope en milieuvriendelijke schoonmaakmethode is. Tegenwoordig is het ook gemakkelijk verkrijgbaar via internet.

Hoe te gebruiken

Het gebruik van soda voor schoonmaakdoeleinden is heel eenvoudig. Voor de meeste toepassingen heeft u een mengsel nodig dat is gemaakt van olijfolie en gewone soda. Hierdoor krijgt u een gelachtig mengsel dat je op het oppervlak dat je wilt schoonmaken kunt aanbrengen. Nadat je het hebt aangebracht, kun je het oppervlak schrobben of afnemen met een doek. Hier nestel je de soda in de vezels of poriën, waardoor het gemakkelijker is om al het vuil en vlekken die in die vezels zitten te verwijderen.

Verleng de levensduur

Om ervoor te zorgen dat de soda-methode optimaal werkt, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Namaak soda wordt niet aanbevolen, omdat de kwaliteit onvoorspelbaar kan zijn. Soda is gevoelig voor hoge temperaturen, dus het is belangrijk om te voorkomen dat je het gebruikt als de omgevingstemperatuur te hoog is. Maak altijd een proefstuk en gebruik een mengsel dat bestaat uit 1 deel olijfolie en 3 delen soda.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Hoe veilig te gebruiken

Bij het gebruik van soda moet je er rekening mee houden dat het een corrosief materiaal is. Het is dan ook belangrijk om te zorgen dat je het uit de buurt van je gezicht, ogen of mond houdt en het vooral niet inademt. Als je het gebruikt, wees dan voorzichtig en draag handschoenen, een schort of een jas om je kleding te beschermen. Als je klaar bent met schoonmaken, was je handen goed met een milde zeep of neem je een douche.

Conclusie

Schoonmaken met soda is een kosteneffectieve en milieuvriendelijke methode om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Het combineren van olijfolie en gewone soda geeft een gelachtig mengsel dat je op kunt brengen op het oppervlak dat je wilt schoonmaken. Zorg er echter wel voor dat je authentieke soda gebruikt en houd rekening met je veiligheid bij het gebruik ervan. Denk ook aan het feit dat de omgevingstemperatuur niet te hoog mag zijn. Als je deze richtlijnen volgt, kun je schoonmaakwerk eenvoudig uitvoeren met behoud van goede resultaten.

Plaats een reactie