Schoonmaken Luxaflex

Luxaflex zijn luiken die gebruikt worden om vensters te verduisteren. Ze bestaan uit twee lagen stoffen stof die vlak tegen elkaar aan liggen. Het betere is dat je Luxaflex redelijk makkelijk kunt schoonmaken. Luxaflex kunnen een mooie aanvulling vormen op je interieur maar hiermee veel tijd besteden aan het schoonmaken is ook niet nodig. Als je Luxaflex regelmatig schoonmaakt zullen ze langer meegaan en zullen zij er ook mooi uit blijven zien.

Hieronder staan een paar tips om je Luxaflex zo goed mogelijk schoon te maken.

Stofzuig je Luxaflex

Gebruik elke week een stofzuiger om je Luxaflex schoon te maken. Zorg ervoor dat je de stofzuiger op de juiste stand zet om zo het stof en de vuiligheid helemaal te verwijderen. Je kunt kiezen voor de ‘oude vertrouwde’ stofzuiger of voor een luchtstofzuiger. Deze laatste heeft het voordeel dat hij minder lawaai maakt en meer stof en vuiligheid kan opzuigen dan een stofzuiger die op stroom werkt.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Om viezigheid die dieper in de stof zit, te verwijderen, kun je ook het stof afnemen met een vogel duovel. Gebruik hiermee licht vochtige doekjes om het stof eraf te halen. Afnemen met een doekje is veel efficiënter dan stofzuigen, maar het vereist meer tijd. Hierin dus even je afweging maken.

Maak je Luxaflex schoon met een klein beetje water

Gebruik af en toe wat water om je Luxaflex schoon te maken. Je kunt water op de Luxaflex sprayen en dan het vuil wegvegen met een doek. Let er op dat het water dat je gebruikt niet te warm of te koud is. Als het water te warm is, kan het het materiaal van je Luxaflex beschadigen. Om een mooi resultaat te verkrijgen, kun je het beste warm, maar niet te heet water gebruiken.

Gebruik geen agressieve reinigers of chemicaliën. Dit kan je Luxaflex beschadigen. Sommige fabricanten geven speciale producten aan voor het schoonmaken van luxaflex, maar het is niet altijd nodig om deze te gebruiken. Je kunt ook opteren voor milde reinigingsproducten zoals milde zeep, afwasmiddelen of zelfgemaakte reinigingsoplossingen. Gebruik vervolgens een zachte doek om het schoon te maken en af te vegen.

Als je Luxaflex bepaalde stoffen hebben opgenomen waarvan je niet kunt verwijderen met een stofzuiger of afnemen met een vogel duovel, kun je het in de wasmachine wassen. Je kunt het luik gratis in de was drogen, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het luik niet te heet wordt, omdat dit het materiaal kan beschadigen.

Zodra je Luxaflex schoon zijn, kun je ze laten luchten om ze fris te houden. Bij warm weer, kun je een raam openzetten en je Luxaflex aan de buitenlucht laten drogen.

Gebruik altijd een beschermende coating

Na het schoonmaken van je Luxaflex, is het goed om een beschermende coating te gebruiken. Deze coating voorkomt dat vuil en stof je Luxaflex bevlekken en dat ze gaan slijten. Er zijn speciale coatings te verkrijgen die speciaal bedoeld zijn voor de behandeling van luxaflex.

Het is ook aan te raden om maandelijks een kleine preventieve maintenance uit te voeren. Controleer je Luxaflex elke maand op eventuele slijtage en breuken. Hetzelfde geldt voor de mechanismen waarmee je de Luxaflex kunt openen en sluiten. Indien nodig, kun je deze onderdelen oliën of vervangen.

Conclusie

Je Luxaflex kunnen je een mooie aanvulling vormen op je interieur. Om ervoor te zorgen dat de luxaflex mooi en langer meegaan, is het aan te raden om deze regelmatig schoon te maken. Dit kan het beste met een stofzuiger of vogel duovel. Uiteraard kun je ook een speciale reiniger gebruiken, maar vaak is dit helemaal niet nodig.

Na het schoonmaken het is ook belangrijk om een goede beschermende coating te gebruiken. En last but not least, voer elke maand een klein preventief onderhoud uit. Hiermee kun je ervoor zorgen dat je Luxaflex er mooi uit blijven zien en dat ze langer meegaan.

Plaats een reactie