Rvs Afzuigkap Schoonmaken Zonder Strepen

Een RVS afzuigkap kan een luxueuze, praktische en duurzame toevoeging aan uw keuken zijn. RVS (RVS staat voor Roestvast staal) is een hygiënische en duurzame materiaalsoort. Maar als je het niet goed schoonmaakt, kun je veel strepen op de oppervlakken krijgen. In dit artikel zullen we de methode bespreken waarmee je een RVS-afzuigkap zonder strepen kunt schoonmaken die ook nog eens hygiënisch is.

Stappen voor het schoonmaken van een RVS afzuigkap

Het schoonmaken van een RVS afzuigkap is een makkelijke en snelle procedure als je de juiste producten gebruikt. Volg deze stappen om het schoonmaken van je RVS afzuigkap zo eenvoudig mogelijk te maken:

  1. Verwijder eerst een eetlepel zout op de oppervlakte van de afzuigkap en wrijf het met een lap rond in circulair patroon. Het zout helpt bij het verwijderen van krassen en andere vuiligheid.
  2. Schoonmaken met een oplossing van warm water en afwasmiddel. Gebruik een zachte lap of borstel en maak de afzuigkap met deze oplossing schoon. Gebruik algemene, milde afwasmiddelen om geen schade aan het oppervlak te veroorzaken.
  3. Spoel de afzuigkap grondig af met warm water. Zorg ervoor dat de hele afzuigkap goed wordt afgespoeld, zodat er geen schoonmaakmiddel achterblijft.
  4. Droog het oppervlak van de afzuigkap. Wis het oppervlak met een zachte, schone lap om het te drogen, zodat er geen waterstrepen achterblijven.

Hoe je een lange levensduur van je afzuigkap kunt garanderen

Een RVS afzuigkap kan jarenlang meegaan als je hem goed onderhoudt. U kunt de levensduur van een afzuigkap verlengen door:

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99
  • Gebruik een goed afdekmiddel zoals afwateringsolie op het oppervlak van de afzuigkap. Deze olie zal voorkomen dat stof en vuil zich op het oppervlak ophopen.
  • Gebruik voor het reinigen van uw afzuigkap alleen zachte sponzen of lapjes die geen krassen op het oppervlak veroorzaken.
  • Reinig de afzuigkap regelmatig. Als je de afzuigkap af en toe schoonmaakt voorkom je dat er hardnekkig vuil achterblijft.
  • Probeer hardnekkig vuil te verwijderen met een staalwolpad. Maak aan het einde van het schoonmaken alles weer droog om krassen en strepen te voorkomen.
  • Gebruik een luchtvochtigheidsregelaar om te voorkomen dat het vuil met de lucht meevloeit en zich op het oppervlak ophoopt.

Conclusie

Een goed onderhouden RVS afzuigkap kan de uitstraling van je keuken verhogen. Bovendien voorkom je krassen en strepen op het oppervlak. Door regelmatig te schoonmaken, kan je de levensduur van je afzuigkap verlengen. Gebruik voor het schoonmaken steeds milde afwasmiddelen en reinigingsmiddelen, kies de juiste middelen voor hardnekkige vuil en gebruik een afdekolie om stof en vuil te voorkomen.

Plaats een reactie