Rubberen tegels schoonmaken

Het kiezen van rubberen tegels voor uw interieur is een solide keuze voor een langdurig mooie afwerking, maar alleen als u ervoor zorgt dat de rubberen tegels goed worden schoongemaakt en onderhouden. Als u de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt, kunt u het opfrissen van uw tegels in een handomdraai voltooien.

Waarom Rubberen tegels schoonmaken?

Rubberen tegels zijn extreem duurzaam en hebben een lange levensduur, maar ze vereisen wel goed onderhoud. Rubberen tegels verliezen snel hun glans en kunnen kleurverlies vertonen als ze onvoldoende schoon worden gemaakt. Ze kunnen ook vlekken vertonen wanneer ze niet regelmatig worden schoongemaakt. De frequentie waarmee u uw rubberen tegels schoonmaakt, hangt af van de omgeving waarin ze worden gebruikt en van de eisen die u stelt aan de hygiëne. Een oppervlakte waar regelmatig voedsel wordt bereid, vereist bijvoorbeeld meer frequent reinigingswerk.

Hoe Rubberen tegels schoonmaken?

Het schoonmaken van rubberen tegels is eenvoudig, maar er zijn een aantal stappen die u moet volgen om de levensduur van de tegels te verlengen. Begin met het verwijderen van stof en pluizig vuil van de tegels met een zachte stofzuiger met een zacht borsteltje, zoals een elektrische borstel. Voor een grondige reiniging kunt u vervolgens een reinigingsmiddel op waterbasis gebruiken, zoals een neutraal reinigingsmiddel, en dit mengen met warm water. Sommige rubberen tegelsoorten vragen om een speciaal tegelreinigingsmiddel, dat u kunt vinden in lokale doe-het-zelfwinkels of bouwmarkten. Gebruik nooit schuurpapier of een schuurmiddel om de tegels te poetsen, omdat dit de kleuren en de finish van de tegel aantast.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Het is ook aan te raden om zwabbers of borstels met zachte haren te gebruiken voor het schoonmaken van rubberen tegels. Bepaald edelmetalen kunnen echter schade aanrichten aan de kleuren of de fitachtige tegels, dus voordat u begint, moet u het metalen onderdeel testen op een klein stukje steen. Als er geen schade wordt veroorzaakt, kunt u voorzichtig met een metalen borstel of zwabber aan de slag.

Hoe voorkom je vlekken op rubberen tegels?

Om vlekken en andere vervuiling van rubberen tegels te voorkomen, is het belangrijk om de tegels wekelijks schoon te maken. Dit voorkomt dat vuil, vocht en andere verontreinigingen zich in de tegel nestelen en diep kunnen doordringen. Als u echter al vlekken en andere verontreinigingen op uw rubbere tegels hebt, kunt u ervoor kiezen om speciale verwijderingsmiddelen te gebruiken. Deze middelen worden verkocht in lokale bouwmarkten en doe-het-zelfwinkels.

Tips

Door de juiste schoonmaakprocedures te volgen, kunt u de levensduur van uw rubberen tegels aanzienlijk verlengen. Als alternatief kunt u overwegen om periodieke schoonmaakbeurten te volgen met een professionele schoonmaakdienst. Ze zullen precies weten welke producten en technieken ze moeten gebruiken om de rubbere tegels in een handomdraai schoon te maken en de glans en de kleuren ervan te behouden.

Houd bij het schoonmaken ook in gedachten dat u geen schuurmiddelen of schuurmiddelen mag gebruiken om vlekken te verwijderen, aangezien dit op de lange termijn kan leiden tot schade aan de tegel en een kortere levensduur. In plaats daarvan kunt u schoonmaakmiddelen en speciale schoonmaakborstels gebruiken om vlekken verwijderen.

Conclusie

Rubbere tegelvloeren schoonmaken is eenvoudig, maar het is belangrijk om het goed te doen om de levensduur van de tegels te verlengen. U moet regelmatig stof en pluis verwijderen met een zachte stofzuiger en vervolgens microvezelde borstels gebruiken om de tegels schoon te maken met een neutraal reinigingsmiddel. Vermijd altijd schuurmiddelen of zuren aangezien dit tot schade aan de tegels kan leiden. Als u deze stappen volgt, kan uw rubbere tegelvloer er jarenlang glanzend en mooi uitzien.

Plaats een reactie