Rolluiken schoonmaken binnenkant

Rolluiken beschermen je tegen het felle licht van buiten, houden warmte tegen of helemaal verhullen wat er achter het raam gebeurt. Rolluiken houden alleen heel erg van stof dat naar een rolluik blaast wanneer de deuren en ramen open staan. Daarom is het belangrijk dat u uw rolluiken regelmatig schoonmaakt, zowel buiten als binnenkant. Hieronder leest u hoe u de binnenkant van uw rolluik gemakkelijk en kosteneffectief kunt schoonmaken.

Stap 1: Zet de rolluiken schoonmaken op binnenkant

Het is belangrijk om de scharnierende mechanismen bovenin de rolluiken te openen, zodat de stof of de vuil kan vrij kan komen tijdens het schoonmaken. Als uw rolluiken elektrisch bediend worden, schakelt u ze eerst uit, zodat u niemand in gevaar brengt als u op de ladder staat. Als uw rolluiken handmatig bediend worden, maakt u de bevestigingen los zodat deze gemakkelijk naar beneden kunnen worden geschud.

Stap 2: Lucht uw rolluiken

Als je klaar bent met het vrijmaken van de scharnieren, haal de stof en vuil met een stofzuiger. Plaats de bijbehorende borstelstop of een stofzuigerzak aan de buis om het opgezogen materiaal te vangen. Duw de buis langzaam heen en weer en concentreer je op de stofophopingen op plekken zoals aan de onderzijde, bovenaan en in de gaten tussen de staven. Voer de stofzuiger ook uit tussen de staven, vooral in de buurt van de zijkanten van de staven. Als de stofzuiger uw rolluiken te heftig bent, kunt u een zachte borstel gebruiken om de stof eruit te vegen. Zorg ervoor dat uw apparatuur met een uitgebreide lichtstraal verlicht wordt zodat u zeker bent wat je doet.
Als u klaar bent met het schoonmaken van stof, gebruik dan een klamme doek om vochtig te maken. Doe dit weer en laat het rolluik voor een paar seconden staan. Gebruik een droge doek of handdoek om het rolluik schoon te maken. Gebruik geen schurende borstels of schuurmiddelen, omdat deze schade kunnen toebrengen aan het rolluik.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99

Stap 3: Schoonmaakmiddelen

Als je klaar bent met stof, kun je een schoonmaakoplossing gebruiken met een mild detergent of afwasmiddel. U kunt een zachte spons gebruiken om het schoonmaakmiddel toe te dienen en vervolgens het rolluik stevig te wrijven om het vuil los te maken. Als de roet en de vlekken zijn behandeld met de schoonmaakoplossing, gebruik dan een droge doek om het resterende vuil te verwijderen.

Stap 4: Blijf schoonmaken

Maak rolluiken regelmatig schoon om het kwaliteitsbeeld van het rolluik te behouden. Zwaardere rolluiken hebben meer aandacht nodig, omdat ze het meeste stof ophopen. Als alternatief kunt u de met de hand te openen rolluiken laten zakken zodra de zon ondergaat, zodat stof en insecten wegblijven van het rolluik. Als u regelmatig uw rolluik schoonmaakt, verlengt u eenvoudig de levensduur.
Als u nog meer schoonmaaktips nodig heeft, neem dan contact op met een professionele schoonmaakdienst of een deskundige verkoper bij u in de buurt. Bedrijven met deze diensten kunnen u helpen bij het behoud van uw rolluiken en bieden uw rolluik een langdurige bescherming tegen stof en vuil.

Plaats een reactie