Raam streeploos schoonmaken

Waarom is het belangrijk om je raam streeploos te reinigen?

Na verloop van tijd kunnen kalkaanslag of andere vervuiling een laag vormen op uw raam, wat het zicht ervan kan beïnvloeden. Bovendien kan een onregelmatig onderhoud van uw ramen leiden tot verroeste scharnieren, verdroogd rubber of andere schade. Door uw raam streeploos schoon te maken, kunt u knoeien vermijden en een lange levensduur verzekeren.

Hoe pak ik dit aan?

Er zijn verschillende manieren om uw raam streeploos schoon te maken, en het is verstandig om te testen welke het beste werkt voor uw type oppervlak. Zorg voor een schone, stofvrije doek en gebruik twee verschillende containers met schoonmaakvloeistoffen: één met water en één met een milde zeepsop. Voordat u begint, zorg er ook voor dat u uw raam goed inspecteert, om ervoor te zorgen dat er geen hardnekkige vlekken of vuil aanwezig is.

Hier volgen een aantal tips om uw ramen streeploos schoon te maken:

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00
 • Gebruik lauw water en een capaciteitsdoek voor een dagelijks onderhoud.
 • Gebruik dunne, cirkelvormige bewegingen om stof en vuil te verwijderen.
 • Spoel het glas af met een schoon, nat doek.
 • Gebruik een zacht schuurmiddel met een schone, droge doek, om moeilijke vlekken te verwijderen.
 • Veeg het glas af met een schone, droge doek.
 • Gebruik als laatste stap een glazen schoonmaakmiddel met een schone, droge doek, om het glas streeploos schoon te maken.

We raden ook aan om overbodige schoonmaakmiddelen en vloeistoffen te vermijden. Als je meer schoonmaakmiddel of vloeistof gebruikt dan nodig is, kun je waterstrepen achterlaten op het glas. Bovendien is het het beste om uw raam streeploos schoon te maken in periodes met lage luchtvochtigheid en met een indirect zonlicht.

Tips om de levensduur van uw ramen streeploos schoon te maken te verlengen

Om ervoor te zorgen dat uw ramen zo lang mogelijk streeploos blijven, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Hieronder volgen enkele tips om de levensduur van uw ramen streeploos schoon te maken te verlengen:

 • Houd het gebied rondom uw ramen schoon en vrij van stof en vuil.
 • Gebruik alleen milde zeepsop en schoonmaakmiddelen voor het reinigen van ramen.
 • Gebruik een stofzuiger om de lippen en schuiven van de ramen te reinigen.
 • Spoel het glas vind af met water, na het gebruiken van schoonmaakmiddelen.
 • Veeg het glas droog met een schone, droge doek.
 • Houd stevig aan de voorgeschreven ramen reinigingsroutine.

Hoewel sommige mensen er de voorkeur aan geven om ramen te wassen met een spons, raden we af om dit te doen, aangezien er waterstrepen kunnen achterblijven. Als u toch een spons wilt gebruiken, voeg dan kleine hoeveelheden water toe om knoeien te voorkomen.

Conclusie

Raam streeploos schoonmaken is een eenvoudige, maar essentiële taak voor elke huiseigenaar. Door de juiste stappen te volgen en de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken, kunt u voorkomen dat er vlekken en strepen achterblijven op uw ramen, terwijl u ook de levensduur ervan verlengt.

Plaats een reactie