Pvc vloeren schoonmaken

PVC vloeren zijn een goede keuze voor veel mensen. Ze zijn duurzaam, makkelijk te onderhouden en goedkoop in aanschaf. Maar om ervan te genieten, is het belangrijk om ze goed schoon te maken. Hieronder leggen we uit hoe je voor je PVC vloeren kunt zorgen.

Stap 1: Stofzuigen

Het is belangrijk om voor je begint met schoonmaken de stofzuiger te gebruiken om zand, haren, stof en andere losse stoffen uit de vloer te verwijderen. Na het stofzuigen, kun je verder gaan met het schoonmaken.

Stap 2: Reinigingsmiddelen

Voor het schoonmaken van PVC vloeren is het raadzaam om een ​​speciaal reinigingsmiddel voor PVC vloeren te gebruiken. Dit reinigingsmiddel is het meeste geschikt om de vloer schoon te maken, omdat het schoonmiddel geen schade toebrengt aan het oppervlak. Het kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken op het PVC.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Stap 3: Afspoelen

Als je de vloer met het reinigingsmiddel hebt gereinigd, is het belangrijk om het oppervlak grondig af te spoelen met een zachte doek of een spons. Zorg ervoor dat alle residuen van het reinigingsmiddel worden verwijderd, omdat deze de kleur kunnen aantasten of de glans van het oppervlak verminderen.

Stap 4: Droogmaken

Nadat je de vloer hebt afgespoeld, moet je het oppervlak goed droogmaken met een zachte lunchpauze of een schone doek. Droogmaken is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen waterstrepen achterblijven op het vloeroppervlak.

Stap 5: Verzorging

Het is belangrijk om het oppervlak van je vloer regelmatig te onderhouden om het goed te houden. Je kunt een vinolie gebruiken die speciaal is ontwikkeld voor PVC vloeren. Spuit een kleine hoeveelheid vinolie op het oppervlak en verdeel de vloeistof gelijkmatig met een zachte doek. Laat de vinolie vervolgens inwerken en verwijder het overtollige voorzichtig met een schone doek.

Verleng de levensduur van je vloer

Als je je PVC vloer goed onderhoudt, kun je de levensduur ervan verlengen. Zorg ervoor dat je op regelmatige basis stofzuigt, reinigt en verzorgt. Als je ook een anti-slipmat gebruikt op de PVC vloer, kun je de kans op schade of slijtage verminderen. Door deze maatregelen kun je ervoor zorgen dat je PVC vloer zo schoon en gaaf mogelijk blijft.

Plaats een reactie