Purpistool schoonmaken

Elk Fire Storm-luchtgereedschap heeft periodiek onderhoud nodig. Uw Purpistool is daar geen uitzondering op. Het schoonmaken van uw luchtgereedschap helpt om ervoor te zorgen dat het werkt zoals u dat wilt en het vereist weinig tijd of geld. Volg gewoon de stappen hieronder om uw Purpistool in perfecte conditie te houden.

1. Verwijder het lage drukfilter

Begin met het verwijderen van het lage drukfilter aan de voorkant van de Purpistool. Gebruik hiervoor een schroevendraaier om het vat te openen en het filter los te schroeven. Trek vervolgens het filter eruit. Controleer ook de binnenkant van de Purpistool zelf op stof, vuil of ander afval. Maak dit af met een vochtige doek. Zeep mag echter niet worden gebruikt om stof en vuil weg te halen van het metalen oppervlak.

2. Reinig het lage drukfilter

Uw lage drukfilter voorkomt dat verontreinigingen uw Purpistool binnendringen en het mechanische onderdeel beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om het filter regelmatig schoon te maken. Spoel het filter eerst af met stromend water, verwijder vervolgens vuil en stof met een vochtige doek en voeg dan een kleine hoeveelheid olie toe. Laat de olie een paar minuten intrekken voordat je de filter terugplaatst.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

3. Ontvet het luchttoevoersysteem

Voordat u het lage drukfilter terugplaatst, is het aan te raden het luchttoevoersysteem te checken en te reinigen. Open het filter om toegang te krijgen tot de beklede leidingen. Verwijder alle zichtbare verontreinigingen met een vochtige doek. Maak ook gebruik van een reinigingsmiddel dat het overtollige vet verwijdert dat doorgelekt kan zijn uit het gereedschap. Spoel alle componenten af met stromend water en reinig vervolgens het luchttoevoersysteem.

4. Olie toegevoegd aan de Purpistool

Zodra alle componenten gereinigd en schoongemaakt zijn, is het tijd om wat olie toe te voegen. Onthoud dat de juiste waarden van druk, drukverlies en temperatuur altijd worden gehandhaafd om een slechte levensduur van uw gereedschap te voorkomen. Voeg de olie toe bij de luchtuitgang, waarna de Purpistool op normale werking kan worden getest.

5. Controleer het lage-drukfilter

Het is belangrijk om regelmatig het lage drukfilter te controleren, omdat dit de levensduur van uw machine beïnvloedt. Als deze wordt beïnvloed door stof, vuil of ander afval, dient het te worden schoongemaakt of vervangen. Controleer het filter daarom om de paar maanden om ervoor te zorgen dat deze in goede staat is.

6. Maak de Purpistool schoon

Eenmaal per maand is het aan te raden uw gereedschap te reinigen met een in water gedrenkte doek. Begin bij de luchtuitlaat en verwijder alle zichtbare stof met een klein borsteltje. De Purpistool zal ook regelmatig moeten worden gesmeerd met olie om een goede levensduur te garanderen. Breng zo nodig ook reparaties aan om ervoor te zorgen dat het gereedschap perfect werkt.

7. Sla de Purpistool op in een droge omgeving

Het laatste wat u moet doen om de levensduur van uw Purpistool te verlengen, is het bewaren en opbergen in een droge omgeving. Een vochtige omgeving is een grote schuldige van slijtage en degradatie van de luchtgereedschappen. Bewaar de Purpistool dus op kamertemperatuur met een minimumluchtvochtigheid. Als u dit doet, hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan het gereedschap.

Met behulp van bovenstaande stappen kunt u uw Purpistool moeiteloos schoonmaken en de levensduur ervan verlengen. Door regelmatig onderhoud te plegen, kunt u ervoor zorgen dat uw luchtgereedschap altijd klaar is voor gebruik en dat het goed werkt wanneer u het nodig heeft.

Plaats een reactie