Ps4 schoonmaken

Er is niets ergers dan je favoriete spel te willen spelen op je PS4, maar je schijf tegen te lopen op een stofballetje. Of als je overheerlijke lunch gepaard gaat met een vingerafdruk of twee op je videogame console. Hoe zorg je er nu voor dat je PS4 blijft zo schoon mogelijk? In deze blog bespreken we alle tips en tricks voor het schoonmaken van je Playstation 4 (PS4).

Stap 1: Een stofzuigschema voor jouw PS4 vaststellen

De beste manier om te voorkomen dat je console stoffig wordt, is om preventief te blijven stofzuigen. Wanneer je de stof die op je platform terecht is gekomen, hebt verzameld, is het moeilijker om te verwijderen. Dit maakt stofzuigen een must als het gaat om onderhouden van je apparaatgoed. Hoe vaak je stofzuigt, hangt af van je leefomstandigheden en de luchtvervuiling in je huis. Als je in een omgeving met veel stof woont, moet je minder vaak stofzuigen. Zorg ervoor dat je stofzuigt met een stofzuiger met zachte buis.

Stap 2: Klaar met stofzuigen? Gebruik dan een zachte doek om je PS4 schoon te maken

Als je klaar bent met stofzuigen, is het tijd om een schone, licht vochtige doek te gebruiken om de buitenkant en de bovenkant van de console schoon te maken. Voorkom het gebruik van dingen zoals schuursponsjes en droge doeken, omdat dit schade aan je toestel kan veroorzaken. Dompel de doek niet in water of andere chemicaliën voordat je deze op je console gebruikt.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99

Stap 3: De voorkant van de console schoonmaken

Moderne gamesystemen hebben vaak twee à drie voorkanten die gemakkelijk zichtbaar zijn. Deze voorkanten zijn vaak het meest blootstellingsgevoelige deel van de console en moeten derhalve regelmatig gereinigd worden met behulp van een zachte doek. Als je ziet dat er krassen zijn, kun je een voorzichtige, niet-schurende reinigingslotion gebruiken om het dirts en de krassen te verwijderen.

Stap 4: Schoonmaken van de bovenkant

De bovenkant van je PS4 heeft een enigszins gelaagd schoonmaakproces. Begin met stofzuigen van het oppervlak van de console en verwijder dan alle vuil met een licht vochtige stofdoek. Gebruik voorzichtig een schoonmaakmiddel om alle krassen te verwijderen. Zorg ervoor dat je een aanbevolen schoonmaakmiddel gebruikt om te voorkomen dat de console beschadigd raakt.

Stap 5: De controller schoonmaken

De controller kan een domein van bacteriën zijn als er geen scherpe aandacht wordt geschonken aan schoonmaakroutine. Stofzuig het oppervlak van de controller en maak deze schoon met een licht vochtige doek. Gebruik geen schoonmaakmiddelen op de controller omdat dit de componenten kan beschadigen. Verwijder ook geen verwijderbare stukjes zoals batterijen, knoppen en schroeven. Deze stukjes lopen het risico beschadigd te raken bij schoonmaak.

Stap 6: De kabels schoonmaken

De kabels kunnen vaak vergeten worden in de schoonmaakroutine. Deze veelgebruikte objecten verzamelen stof en andere particulaten die schadelijk kunnen zijn als ze niet regelmatig worden schoongehouden. Stofzuig de kabels regelmatig om te voorkomen dat stof achterblijft. Gebruik een kleine borstel met zachte haren om stof en andere opstapelingen te verwijderen. Vermijd het gebruik van schoonmaakmiddelen omdat dit de zuigkracht van de kabels kan verminderen.

Stap 7: Laatste tips voor het schoonmaken van je PS4

Houd in gedachten dat het schoonmaken van je PS4 en accessoires gemakkelijker te doen is wanneer alles regelmatig onderhouden wordt. Het verwijderen van stof en vuil van je console, zelfs als je een stofvrije omgeving hebt, is de beste manier om ervoor te zorgen dat krassen en schade worden voorkomen. Vergeet ook niet om de console niet bloot te stellen aan overmatige hitte, kou en vocht. Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat je PS4 in optimale conditie blijft en je vele jaren genoegen kunt beleven aan het spelen van je favoriete video games.

Plaats een reactie