Plissegordijn Schoonmaken

Plissegordijnen worden veel gebruikt om lichtinval in kamers te regelen en als verduistering. Ze zijn makkelijk te bedienen omdat ze meestal met een spankabelsysteem zijn uitgerust. Maar zoals met alle andere producten, hebben plissegordijnen regelmatig onderhoud nodig om er goed uitzien en hun levensduur te verlengen. Welke stappen moet je volgen om je plissegordijnen schoon te maken? Hier bespreken we de juiste stappen om plissegordijnen schoon te maken.

Stap 1: Verwijder het plissegordijn

Het eerste dat u moet doen is het plissegordijn verwijderen. Pak het lint vast dat aan de bovenzijde is bevestigd en trek het eraf. Wees voorzichtig met het trekkracht omdat het plissegordijn zou kunnen verschuiven of gescheurd kunnen worden. Vergeet de boven- en onderkaarten niet die aan het plissegordijn vastzitten. Als dit niet gebeurt, kunt u het plissegordijn niet goed schoonmaken.

Stap 2: Maak het stof los

Nadat het plissegordijn is verwijderd, moet u het stof dat zich op het gordijn heeft verzameld verwijderen. U kunt gewoon een zachte kwast of een stofzuiger gebruiken. Veeg of zuig het gordijn af, en verwijder alle stofdeeltjes die erop blijven zitten. Maak je geen zorgen als je wat pluisjes resten na het stofzuigen. Dit is geen probleem.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Stap 3: Maak het gordijn schoon

Het is nu tijd om het gordijn schoon te maken. Om dit te doen, kunt u een doek gedrenkt in milde zeep en warm water gebruiken. De doek moet licht vochtig zijn. Wrijf zacht over het gordijn om het te reinigen. Houd er rekening mee dat u niet te hard moet wrijven, omdat dit schade aan het gordijn kan veroorzaken. Was het gordijn af met een schone doek die licht vochtig is met schoon water. Hiermee voorkom je strepen in het gordijn.

Stap 4: Droog het gordijn

Zorg ervoor dat het gordijn volledig droog is voordat je het weer op hangt. U kunt dit doen door het gordijn over de leuning of bij het open raam te hangen. Zorg ervoor dat er geen zon direct op het gordijn schijnt, omdat dit gevolgen kan hebben voor de kleur. Als er waterdruppels in het gordijn achterblijven, kun je ze het beste verwijderen met een droge doek.

Stap 5: Hang het plissegordijn weer op

Als u klaar bent met schoonmaken, kunt u het gordijn weer ophangen. Bevestig de boven- en onderkaarten weer aan het plissegordijn. Hang het gordijn weer goed op in het raamopening en bevestig hij het lint dat aan de bovenzijde is bevestigd. Controleer het gordijn om ervoor te zorgen dat het goed gemonteerd is.

Afsluiting

Plissegordijnen zijn een van de meest populaire badkamerproducten omdat ze eenvoudig te bedienen zijn. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de plissegordijnen regelmatig worden schoongemaakt. Door de juiste stappen te volgen zoals hierboven beschreven, kunt u plissegordijnen schoonmaken en hun levensduur verlengen. Blijf regelmatig plissegordijnen schoonmaken om ervoor te zorgen dat ze er altijd goed uitzien en hun optimale prestaties leveren.

Plaats een reactie