Plavuizen schoonmaken

Plavuizen zijn een type vloertegel dat populair is in Nederland. Ze zijn vaak gebruikt in keukens en badkamers, omdat ze vochtbestendig en duurzaam zijn. Ze zijn ook relatief eenvoudig schoon te maken en hebben dezelfde algemene reinigingsprocedure als alle andere soorten tegels.

Stap 1: Removing Dust

Begin met het verwijderen van alle opspattend stof en kleinere vuil. Gebruik een stoffer en blik of een stofzuiger met een accessoire met zachte borstelharen om het stof en vuil zorgvuldig uit de tegel te verwijderen. Wees voorzichtig bij het gebruik van een stofzuiger om eventuele krassen te voorkomen op de tegel.

Stap 2: Reinigen

Na het verwijderen van het stof en kleine vuil, is het tijd om de vloer grondig schoon te maken. Gebruik een mild schoonmaakmiddel en water om de vloer te wrijven met een zachte doek of schoonmaakmiddel. Vergeet niet om de tegels goed schoon te maken, zodat er geen schimmels of bacteriën achterblijven. Gebruik geen schurende middelen of hoge temperaturen, omdat dit kan leiden tot beschadiging van de tegel.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Stap 3: drogen

Na het schoonmaken, is het belangrijk om alle overtollige schoonmaakmiddel en water van de vloer te verwijderen. Gebruik een doek of spons voor het verwijderen van het vocht en verplaats de tegels totdat ze helemaal droog zijn. Laat de vloer volledig drogen alvorens te lopen of andere tegels of voorwerpen erop te plaatsen.

Stap 4: Reiniging voor het lange termijn

Na het schoonmaken van de Plavuizen is het belangrijk om de duurzaamheid van de tegel te verlengen. Gebruik een waterafstotende sealer of wax om tegeloppervlakte te beschermen tegen het krijgen van vlekken. Deze sealers kunnen helpen het schoonmaken van de tegels eenvoudiger te maken in de toekomst. Zorg ervoor dat de sealer of wax wordt aangebracht volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

Stap 5: Schoonmaakschema

Het is belangrijk om een schoonmaakschema op te stellen om uw Plavuizen te houden zo goed als nieuw en de levensduur ervan te verlengen. Elke week, stofzuigen of stoffen de vloer en grondig schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel en vocht om vuil, stof en bacteriën te verwijderen. Als u het mag gebruiken, kan het nuttig zijn om een mop met een vochtigworry-vrij middel te gebruiken voor controlereiniging. Zorg ervoor dat u ook de toepassing van een waterafstotende sealer of wax herhaalt volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

Plaats een reactie