PC Schoonmaken

Het schoonmaken van een computer is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat het toestel langer meegaat. Ook als u geen specialist bent is het belangrijk dat u het schoonmaakproces niet uitstelt en uw computer grondig schoonmaakt. In dit artikel worden verschillende tips met u gedeeld hoe u ervoor kunt zorgen dat uw pc schoon en goed functioneert.

Stof en bacteriën verwijderen

Het is belangrijk dat u regelmatig de buitenkant van uw computer, toetsenbord en monitor schoonmaakt met een klein doekje. Gebruik hiervoor een zacht, schoon microvezel of een vochtig doekje. Om stof en bacteriën van het toetsenbord te verwijderen kan het ook helpen om een luchtblazer door het appareat te blazen.

Andere stoffen en populaire vuil op uw monitor- en toetsenbord kunt u het beste verwijderen met een licht vochtig velletje. Gebruik hiervoor geen schuurmiddelen of schuursponsjes, om krassen en schade te voorkomen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Veeg binnenkant schoon

Op de binnenkant van het apparaat kunnen stof, smog en virussen schuilen. Hiervan komt de computerkracht na verloop van tijd in ernstige mate in gevaar, wat stagneert als u uw computer schoonmaakt. Wees hier zeer zorgvuldig mee en open alleen de kanalen aan de buitenkant die toegankelijk zijn.

Daarnaast moet u opletten dat u geen elektriciteit draagt, dus draag behoorlijke schoenen en verwijder elk stuk kleding dat plastic, rubber of leer bevat. Gebruik daarnaast een stofzuiger en een luchtblazer, afhankelijk van de ruimte die u kunt bereiken.

Snelheid en prestatiesoptimalisatie

Een veelgebruikte en snelle manier om uw computer op te frissen is door het gebruik van harde schijfdefragmentatie. Dit is een proces waarbij uw bestanden allemaal worden gerangschikt zodat de computer sneller kan vinden wat het nodig heeft.

Om de prestaties van uw computer te verbeteren en de levensduur ervan te verlengen, kunt u ook de verouderde drivers vernieuwen en enkele overbodige programma’s verwijderen. Deze programma’s kunnen het geheugen en de prestaties van uw computer vastzetten. Als u dit proces op regelmatige basis uitvoert, zult u veel verbeteringen zien in de prestaties van uw computer.

Houd uw computer up-to-date

Regelmatig de software op uw computer updaten helpt uw computer in topconditie te houden. U kunt hiervoor bestaande software op uw computer controleren en deze bijwerken en updaten naar de nieuwste versie.

Ook kunt u reguliere beveiligingsupdates en patches installeren om uw computer te beschermen tegen virussen en andere gevaren van buitenaf. Dit zorgt er ook voor dat uw computer up-to-date blijft met de technologie en daardoor steeds naar behoren blijft werken.

Napsychologische zorg

Naast de fysieke zorg van uw computer, is het ook belangrijk om psychische zorg te geven, om uw computer te beschermen tegen verschillende bedreigingen van binnenuit.

Uw computer moet worden beschermd door een sterke, gebruiksvriendelijke firewall. Ook virus- en malware scans en andere beveiligingsmaatregelen moeten regelmatig worden uitgevoerd. Tevens is het belangrijk om een back-up te maken van al uw belangrijke bestanden en gegevens om zo te voorkomen dat u in geval van een crash alles kwijt bent.

Conclusie

Schoonmaakwerkzaamheden zijn van cruciaal belang voor de gezondheid en prestaties van uw pc. Niet alleen helpt het bij het verwijderen van stof en bacteriën, maar ook bij het vergroten van de levensduur van uw toestel.

U kunt uw computer eenvoudig schoonmaken door gebruik te maken van schoonmaakmiddelen en een stofzuigers of luchtblazer. Ook is het belangrijk om de software op uw apparaat te updaten en uw computer te beschermen met sterke beveiligingsmaatregelen.

Plaats een reactie