Pc schoonmaken stof

Stof verzamelt zich gemakkelijk in de meeste computerkasten als bedrijven en particulieren hun desktop-pc’s niet vaak schoonmaken. Als u stof accumuleert, kunnen uw systeemkoelers en ventilators worden belemmerd, waardoor de luchtcirculatie wordt geblokkeerd. Dit zal de koelprestaties van uw systeem behoorlijk verminderen, waardoor uw computer oververhit raakt. Uw computer kan zelfs helemaal bevriezen als de oververhitting ernstig genoeg is. Daarom is het belangrijk om het stof in uw pc-behuizing regelmatig te verwijderen.

Haal de Behuizing Uit elkaar

Dit is vooral belangrijk als je een oudere computer hebt. Als uw behuizing al wat ouder is, kan er al stof tussen het moederbord en de voorkant van de behuizing zijn gekomen. Het is daarom aan te raden de behuizing los te maken en de meeste onderdelen van de pc eruit te halen voordat u begint met het stofzuigen. Als je dit doet, voorkom je dat het stof wordt verspreid wanneer je portemonnee wordt geblazen.

Gebruik een stofzuiger en andere producten

Nu is het tijd om een stofzuiger te gebruiken om al het stof dat erin heeft verzameld, te verwijderen. Gebruik ook een stofzuigermondstuk om de stofaccumulatie in de verstopte gebieden te verwijderen. Als je klaar bent met stofzuigen, haal dan een stofdoek en klop de achterkant en de voorkant van het moederbord af. Probeer ook wat schoonmaakmiddelen zoals oplosmiddelen en vochtige doeken te gebruiken om ervoor te zorgen dat u alle stof en andere verontreinigingen kunt verwijderen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Controleer uw koelsystemen

U kunt op dit moment stof van uw fan blazers of koelsystemen verwijderen. Gebruik hiervoor een stofkam of een klein borsteltje (bijvoorbeeld een tandenborstel) om al het stof bovenop de radiator te verwijderen. Als uw koelventilator shop is, voert het dan een stofingreep uit. U kunt ook wat gedestilleerd water gebruiken om stof te verwijderen. Giet het water over de ventilator motor en borstel het stof er kalm af.

Controleer de Luchtstroom

Nadat u de stof hebt verwijderd, controleert u de luchtstroom en vervangt u eventuele filters. Als u niet voldoende lucht krijgt, kunnen uw systeemkoelers oververhit raken. Als het spoor dunner is, moet u ook de luchtkanaalopeningen schoonmaken. Zorg ervoor dat de luchtkanalen altijd vrij zijn van stof en andere verontreinigingen.

Vervang uw Luchtfilters

Als u filters hebt, wil je ze vervangen nadat je ze hebt schoongemaakt. Dit is vooral belangrijk als je een traditionele systeembehoeften hebt. Normale luchtfilters zijn ontworpen om zichzelf te reinigen, maar met de tijd verliezen ze hun effectiviteit en moeten ze vervangen worden. Als je een hoogwaardig filter hebt, moet je het periodiek schoonmaken (lees het instruction handboek van je computer).

Conclusie

Let erop dat het schoonmaken van uw pc-behuizing geen vervanging is voor het reinigen van uw stofdoeken. U moet ook uw stofdoeken, RAM-modules en andere componenten schoonmaken om ervoor te zorgen dat uw computer in goede staat blijft en lang meegaat. Bovendien moet u de stoffilters periodiek vervangen om ervoor te zorgen dat uw systeem de juiste koelprestaties krijgt. Al met al is het belangrijk dat u regelmatig uw computer schoonmaakt om het in een goede staat te houden en te voorkomen dat er schade aan wordt toegebracht.

Plaats een reactie