Oorbellen schoonmaken zilver

Oorbellen gemaakt van zilver zijn een van de meest populaire sieraden voor zowel mannen als vrouwen. Oorbellen hebben een unieke schoonheid, die voorzien is van een luxe glans en een lange levensduur. Het dragen van oorbellen van zilver maakt het moeilijk om je persoonlijke stijl te veranderen wanneer je dat wilt. Hoewel oorbellen gemaakt van zilver een levensduur hebben, is het belangrijk dat je ze schoonmaakt zodat ze blijven glanzen. In dit artikel zal worden besproken hoe je de levensduur van je zilveren oorbellen kunt verlengen door ze op de juiste manier schoon te maken.

Waarom zou je Oorbellen schoonmaken zilver

Het schoonmaken van zilveren oorbellen is belangrijk om de kleur, de glans en het uiterlijk van de oorbellen lang mooi te houden. Als je oorbellen van zilver niet schoonmaakt, kan het oppervlak gaan oxideren en kunnen er vlekken op verschijnen, waardoor je oorbellen er ouder en minder mooi uitzien. Door schoonmaakmiddelen die niet specifiek voor zilver bedoeld zijn, kan het metaal ook beschadigd raken, daarom is het belangrijk dat je het juiste schoonmaakmiddel gebruikt.

Hoe Oorbellen schoonmaken zilver

Om je zilveren oorbellen schoon te maken, heb je het volgende nodig: zachte doeken, warm water, een zacht schoonmaakmiddel zonder ammonia (suiker zeep of baby zeep), een kommetje en een niet-killersponsje. Het schoonmaken begint met het wassen van de oorbellen in warm water en een beetje schoonmaakmiddel. Zorg ervoor dat je erin wrijft om elk vuil en stof eraf te halen. U kunt de oorbellen ook in een kommetje met heet water leggen en daar een paar druppels schoonmaakmiddel aan toevoegen. Laat de oorbellen 10-15 minuten weken en wrijf vervolgens zachtjes met een niet-killersponsje. Spoel de oorbellen daarna af met schoon water en dep ze droog met een zachte doek. Om de levensduur van je zilveren oorbellen te verlengen, is het belangrijk dat je regelmatig schoonmaakt.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99

Afwerking

Je kunt je oorbellen ook behandelen met een speciale oorbellenwas, die ontwikkeld is om het metaal niet te beschadigen. Breng een kleine hoeveelheid was aan op een doek en wrijf zachtjes over de oorbellen om vuil en stof te verwijderen. Nadat je de oorbellen hebt afgeveegd, wrijf je er een klein beetje beeswas over om ze te beschermen. Laat de oorbellen vervolgens drogen en je bent klaar. Het is ook belangrijk dat je je oorbellen niet te vaak draagt, omdat ze dan meer kans hebben om te oxideren. Als je deze tips volgt, kun je ervoor zorgen dat je oorbellen er langer mooi uit blijven zien.

Plaats een reactie