Novy afzuigkap schoonmaken

Novy afzuigkappen behoort tot de beste kwaliteit afzuigkappen die op de markt verkrijgbaar zijn. Hoewel ze duurder zijn dan andere afzuigkappen, hebben ze toch een voordeel doordat ze minder onderhoud nodig hebben dan de gemiddelde afzuigkap. Ondanks hun hoge kwaliteit zijn Novy afzuigkappen toch onderhevig aan vervuiling en moeten ze daarom regelmatig goed schoongemaakt worden. Schoonmaken en onderhouden van uw Novy afzuigkap is noodzakelijk om hun efficiëntie en levensduur te behouden.

Hoe maak ik mijn Novy afzuigkap schoon?

Hoewel de precieze methode voor het schoonmaken van Novy afzuigkappen afhankelijk is van het model, zijn er een aantal algemene richtlijnen voor het schoonmaken ervan. Om het beste resultaat te bereiken, moet u met de volgende stappen uw Novy afzuigkap schoonmaken:

  • Verwijder vuil, vet en stof door middel van stofzuigen of afnemen met een vochtige doek.
  • Reinig de buitenkant van de afzuigkap. Gebruik hiervoor een mild reinigingsmiddel en een vochtige doek. Laat de bovenkant van de afzuigkap drogen.
  • Reinig de binnenkant van de afzuigkap. Gebruik daarvoor een wasspulletje of een gistoplossing en een vochtige doek. Maak vervolgens de binnenkant van de afzuigkap schoon met een sterke stofzuiger.
  • Controleer de filters van de afzuigkap. Verwijder de filters en was ze met warm water en een gistoplossing. Spoel de filters vervolgens af met warm water en laat ze volledig drogen voordat u ze terugplaatst.
  • Controleer of er rook of damp in de motorruimte van de afzuigkap komt. Verwijder eventueel vuil met een stofzuiger of een vochtige doek en controleer of de motor draait.

Hoe verleng ik de levensduur van mijn Novy afzuigkap?

De levensduur van uw Novy afzuigkap kan verlengd worden door goed onderhoud te plegen. Hieronder vindt u enkele duurzaamheidsmaatregelen die u kunt nemen om het leven van uw afzuigkap te verlengen:

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52
  • Vervang de filters regelmatig. Elke maand dient u de filters te vervangen voor een optimaal resultaat.
  • Gebruik alleen de juiste producten voor uw Novy afzuigkap. Deze kunt u het beste verkrijgen bij de provider van uw afzuigkap.
  • Gebruik geen schuurmiddelen of andere chemische middelen om de afzuigkap te reinigen. Deze kunnen schade aan het oppervlak van uw afzuigkap toebrengen.
  • Controleer de luchtverversingskanalen regelmatig. Controleer of er geen vuil of stof is opgehoopt en verwijder dit indien nodig.
  • Voer preventief onderhoud uit. Laat elk jaar uw Novy afzuigkap door een professional controleren.

Volg deze tips en uw Novy afzuigkap zal een lange levensduur hebben. Ondanks dat Novy afzuigkappen meer kosten, zullen deze de moeite waard blijven door hun lage onderhoudskosten en de lange levensduur van de afzuigkap.

Plaats een reactie