Nike Schoonmaken

Je wil je Nikes graag schoon en netjes houden, maar je hebt geen idee hoe je dat het beste kunt doen? Wij hebben een paar praktische tips voor je die je helpen je Nike’s draagbaar en mooi te houden.

Vlekken verwijderen

Als je schoenen vuil zijn of met vlekken zitten, begin dan met het verwijderen van zichtbare vlekken. Zie je vlekken op je schoenen, gebruik dan eerst een borstel, een doek of katoenen doek om de vlekken te verwijderen. Als dit niet werkt, probeer dan een mild schoonmaakmiddel. Hoe het schoonmaakmiddel op je schoenen gebruiken? Maak eerst een milde schoonmaakmiddel door een theelepel schoonmaakmiddel op een liter warm water te maken. Gebruik vervolgens een doek om de vlekken met het schoonmaakmengsel te verwijderen. Onder geen beding gewone schoonmaakmiddelen op stoffen schoenen gebruiken, zoals ovenreinigingsmiddelen, omdat dit de stof kan beschadigen.

Schoenen schoonmaken

Na het verwijderen van de vlekken, kun je je Nike schoenen schoonmaken. Men moet nooit de schoenen rechtstreeks onder de kraan of in het water dompelen. Om je schoenen schoon te maken, heb je een kleine handborstel en schoonmaakmiddel nodig. U kunt een paar druppels schoonmaakmiddel op een niet-metalen borstel of spons doen. Gebruik vervolgens de borstel om lichtjes op de schoenen te borsten. Spoel daarna het schoonmaakmiddel af met een doek met koud water. Herhaal het proces tot alle schoonmaakmiddelen zijn verwijderd. Laat de schoenen daarna luchtdrogen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Schoenen beschermen

Nadat je je schoenen hebt schoongemaakt, moet je ze ook goed beschermen. Om dit te doen, kunt u een water- en vuilafstotende beschermlaag aanbrengen. Dit stelt u in staat om de schoenen schoon en droog te houden. U kunt de in de winkel verkrijgbare speciale spray gebruiken, die gemaakt is om zakelijke schoenen te beschermen. U kunt ook een spray van lage kwaliteit kopen die er hetzelfde uitziet als de spray in de winkel. Breng een aantal lagen van de spray aan op alle punten van de schoenen, evenals achterkant en tong.

Schoenen opslaan

Het is belangrijk dat u uw Nike schoenen op de juiste manier opslaat als u de levensduur van de schoenen wilt verlengen. U kunt de schoenen het beste opslaan door ze te wikkelen in een schoon laken en in een kast te plaatsen. Schoenen moeten ook van elkaar worden gescheiden om de stof te beschermen. U kunt ook speciale schoenendozen kopen als u de schoenen veilig wilt opslaan. U kunt ook speciaal voetbekleding gebruiken om de Nike schoenen schoon en fris te houden.

Conclusie

Nike schoenen zijn erg populair bij mensen van alle leeftijden. Door je Nike schoenen schoon te maken, op de juiste manier op te slaan en te beschermen, kun je de levensduur ervan verlengen. Volg gewoon onze bovenstaande stappen en je Nike schoenen blijven er mooi uitzien!

Plaats een reactie