Nieuwe badkamer schoonmaken

Het schoonmaken van een nieuwe badkamer is een belangrijke stap om de schoonheid en levensduur ervan te verlengen. In dit artikel geven we tips over hoe je je nieuwe badkamer het beste kunt schoonmaken. Indien gevolgd, stelen deze tips je in staat om je badkamer te verzorgen en mooi te houden, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Voordat je begint

Als je begint met het schoonmaken van de badkamer, moet je kijken naar de materialen waarvan je badkamer is gemaakt. De meeste badkamers zijn gemaakt van glas, porselein of keramiek. Je moet ook weten of de badkamer geschilderd is of niet. Als je badkamer is geschilderd, moet je voorzichtig zijn met schoonmaakmiddelen die kunnen schuren, omdat ze het oppervlak kunnen beschadigen.

Vergeet ook de hardware van je badkamer niet mee te nemen. Het schoonmaken van kranen, douches en andere item kan een beetje meer tijd en energie kosten, maar als je dit op de juiste manier doet, helpt het om vuil en kalkaanslag te verminderen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Stap 1: stofzuig de badkamer

Het eerste wat je zou moeten doen om je badkamer schoon te maken is stofzuigen. Het is een goed idee om de badkamer eerst uitgebreid te stofzuigen, vooral als je een vloer hebt gemaakt van bijvoorbeeld laminaat. Stofzuig als eerste alle hoeken en gaten, onder de meubels, in de kranen en andere functies met een stofzuiger met zachte borstel.

Stap 2: bevochtig de badkamer

Om er zeker van te zijn dat het stof en vuil effectief verdwijnt, is het belangrijk dat je de badkamer bevochtigt. Gebruik hiervoor een spons of een microvezeldoek met warm of heet water. Wat belangrijk is om te weten, is dat je een milde zeep gebruikt. Overmatig schuurmiddel of bleekmiddel kan de kleren beschadigen.

Stap 3: Reinig stukken en verwijder kalkaanslag

Nadat je de badkamer hebt stofzuigen en bevochtigd, is het nu tijd om de stukken te reinigen. Kalkaanslag kan worden verwijderd met een oplossing van azijn en water. Als je kranen van bijvoorbeeld koper of messing hebben, gebruik dan een zacht schuurmiddel om kalkaanslag te verwijderen.

Vergeet ook niet om meubels en accessoires schoon te maken. Met producten als glasreiniger kun je de producten gemakkelijk schoonmaken en de levensduur ervan verlengen. Als je badkamer is geschilderd, moet je voorzichtig zijn bij het gebruik van schuurmiddelen, omdat ze het oppervlak kunnen beschadigen.

Stap 4: Droog de badkamer af

Drog de badkamer af met een lintloze lappen of een schone doek om te voorkomen dat er strepen of krassen achterblijven. Als je het erg kritisch bent, kun je het met een zacht stuk badstof afdrogen.

Extra tips

Adem platte stukken niet in. Adem schoonmaken veilig. Als je extreem gevoelige ogen hebt, gebruik dan een stofbril. Als je schoonmaken met bleekmiddelen, verwijder de producten dan op de juiste manier volgens de productinstructies.

Controleer of er geen stukken, zoals glazen of porseleinen, zijn die schade hebben opgelopen. Als je deze stukken detecteert, moet je ze ernstig maken of ze vervangen om je badkamer op orde te houden. Zorg er altijd voor dat je schoonmaakmiddelen die schadelijke chemicaliën bevatten niet gebruikt.

Conclusie

Het schoonmaken van je nieuwe badkamer is een belangrijke stap om de schoonheid en levensduur ervan te verlengen. Volg de tips in dit artikel goed om ervoor te zorgen dat je nieuwe badkamer er prachtig uitziet en zo lang mogelijk meegaat. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het schoonmaken van je badkamer.

Plaats een reactie