Natuurstenen tegels schoonmaken

Natuurstenen tegels zijn een prachtige manier om je huis te versieren. Ze zijn duurzaam, mooi, en kunnen je interieur een luxueuze uitstraling geven. Om ervoor te zorgen dat ze mooi en sterker blijven, moet u ze regelmatig schoonmaken. Hieronder staan een paar tips over hoe u uw natruurstenen tegels het beste kunt schoonmaken en de levensduur ervan kunt verlengen.

Stofzuiger

Voordat je begint met schoonmaken is het belangrijk om de tegels te stofzuigen. Dit om ervoor te zorgen dat er geen losse stofdeeltjes tussen de tegels blijven zitten. Gebruik een zachte polsborstel om alle zitjes en hoeken eruit te krijgen. Maak hierna de tegels met een warm sopje schoon.

Verbruik het juiste materiaal

Gebruik voor het schoonmaken van de tegels de juiste stofdoeken en schoonmaakmiddelen. Gebruik geen schuurmiddelen bij het schoonmaken van de tegels, schuurmiddelen kunnen namelijk krassen maken. Er zijn speciale schoonmaakmiddelen voor natuurstenen tegels, maar een mengsel van warm water en milde afwasmiddel is vaak voldoende. Gebruik voor het schoonmaken van de tegels een zachte microvezeldoek. Pas de stroefheid toe volgens de richtlijnen van de fabrikant. Gebruik nooit bleekmiddel op de tegels, dit kan irreversibele schade veroorzaken.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Gebruik zachte middelen

Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of borstels. Het schoonmaken van natuurstenen tegels moet op een milde manier gedaan worden, ze kunnen gemakkelijk beschadigd worden als je te hard schoonmaakt. Gebruik een zachte borstel met een mild schoonmaakmiddel waar geen bleekmiddel in zit. Als je zorgvuldig doet kan je met behulp van een zachte borstel en warm water al een lange weg komen.

Vergeet de voegen niet

Om ervoor te zorgen dat je natuurstenen tegels mooi en glanzend blijven is het onmisbaar dat je ook de voegen schoonmaakt. Gebruik een algenbestrijdingsmiddel voor je voegen om er voor te zorgen dat er geen alg en schimmelvorming plaatsvindt. Gebruik hiervoor een borstel op een stok. Gebruik nooit krasvaste schuurmiddelen om te voorkomen dat je beschadigingen veroorzaakt.

Verzorging

Om de levensduur van je natuurstenen tegels te verlengen is het aan te raden de tegels af te dekken met een speciale impregneerlaag. Hiermee voorkom je dat er vuil in de tegels komt en daarnaast ook dat het makkelijk uitgespoeld kan worden. Verder is het aan te raden om je tegels af en toe te luchten. Dit om te voorkomen dat er vocht in de tegels komt en er algvorming plaatsvindt.

Conclusie

Om ervoor te zorgen dat je natuurstenen tegels er glanzend en mooi blijven is het belangrijk ze regelmatig schoon te maken. Gebruik een zachte stofzuiger en zachte middelen, alsmede een mild schoonmaakmiddel. Vergeet de voegen niet en gebruik geen schuurmiddelen. Tot slot is het aan te raden de tegels af en toe af te dekken met een speciale impregneerlaag. Door deze tips op te volgen kunnen je tegels jarenlang meegaan en resulteren ze in een luxueuze uitstraling in je interieur.

Plaats een reactie