Natuurstenen schoonmaken

Natuurstenen oppervlakken behoren tot de mooiste en meest duurzame materialen die je in je huis kunt gebruiken. Of het nu gaat om het betegelen van de vloer, het bedekken van de hele muur of het gebruik van kleine accenten, een van de meest prominente aspecten van natuursteen is het schoonhouden ervan. Goed verzorgen en schoonmaken is een essentieel onderdeel van het behouden van het aantrekkelijke uiterlijk van de steen.

Er zijn echter verschillende soorten natuursteen die verschillende schoonmaakmethoden vereisen. Hier zullen we naar kijken wat er moet worden gedaan met verschillende soorten natuursteen om de beste resultaten te verkrijgen.

Marmer

Marmer is een van de meest algemene materialen voor het gebruik van natuursteen in uw huis. Marmer heeft het voordeel dat het effectief kan worden schoongemaakt met een milde, milde schoonmaakoplossing. Hiervoor kunt u een lichte oplossing maken door een kopje warm water te mengen met een paar druppels schoonmaakmiddel, zoals milde zeep of een speciale marmerschoonmaakoplossing. Deze oplossing efficiënt aanbrengen met een spons zal zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen zonder de steen te beschadigen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 18.00
Robijn Classics Morgenfris Wasverzachter - 8 x 33 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Morgenfris Wasverzachter beschermt je kleding tegen slijtage, maakt het heerlijk zacht en geeft het een frisse geur. • Robijn Classics Morgenfris Wasverzachter voor een intense geurbeleving• Met heerlijk frisse geur ontworpen door parfumexperts• Verzorgt je kleding en beschermt tegen slijtage• Met geconcentreerde formule, één klein dopje wasverzachter is genoeg• De fles van de wasverzachter is van 100% gerecycled en recyclebaar plastic Waarom Robijn Classics Morgenfris Wasverzachter? Met Robijn Classics Morgenfris Wasverzachter geniet je van een zachte en heerlijk ruikende was. Deze frisse geur is ontworpen door geurexperts en is verrijkt met essentiële oliën. Robijn Morgenfris is één van de unieke geuren van de wasverzachters van Robijn. De wasverzachter is goed voor 33 wasbeurten. Robijn houdt kleuren mooi en laat de was heerlijk ruiken. Geniet met Morgenfris van een langdurig frisse geur die tot diep in de vezels van je kleding zit verstopt. Zelfs tijdens het dragen van de kleding geniet je van de frisse geur. Een schone en een langdurig frisse was, wat wil een mens nog meer? Deze wasverzachterlijn van Robijn is geconcentreerd. Je hebt maar een klein dopje nodig. Daarnaast beschermt Robijn Morgenfris je kleding tegen slijtage. De fles is gemaakt met 100% gerecycled en recyclebaar plastic. Hoe te gebruiken? Schenk de wasverzachter vanuit de doseerdop direct in de doseerlade van je wasmachine. Gebruik een halve dop (25 ml) wasverzachter voor een licht tot gemiddelde was van 4-5 kg. Gebruik twee derde dop (35 ml) voor een lichte of gemiddelde was met extra geur, of gebruik een hele dop (55 ml) voor een zware was van 6-7 kg. Voor handwas voldoet een halve dop. Genieten met Robijn Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Van de kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 24.76
Achaté Krachtige Vlekkenreiniger - Tapijtreiniger - Meubelreiniger - Matrasreiniger - Bankreiniger - Vloerreiniger - Reinigingsmachine
Coolblue.nl
Heb jij last van vieze vlekken in je tapijt, bank of vloer die je er maar niet uit krijgt? Met de krachtige Vlekkenreiniger van Achaté heb je altijd een oplossing bij de hand voor onverwachte vlekken. Intensieve en diepe reinigingNiks vervelender dan een vieze vlek op je splinternieuwe tapijt of bank. Deze 3in1 vlekkenreiniger verwijdert hardnekkig vuil snel en efficiënt. Het reinigingshulpstuk van dit handige apparaat heeft een ingebouwde sproeier waarmee je de vlekken direct nat kan sproeien om het vervolgens eenvoudig schoon te schrobben. Maar hier is een tip voor maximale resultaten: vul de vlekkenreiniger met je favoriete vloeibare reinigingsmiddel. Door dit te doen, til je de schoonmaakprestaties naar een hoger niveau.Geschikt voor meerdere oppervlaktesOnze 3in1 vlekken en- tapijtreiniger is geschikt voor verschillende oppervlaktes. Denk hierbij aan tapijten, textiel, bekleding, stoffering, auto’s, vloeren, matrassen, meubels en nog veel meer! Een ideale tool voor elk huishouden. Altijd een brandschoon huisDoor de hoogwaardige aqua-jets in de vlekkenreiniger kan je diep doordringen in de stof de sterke zuigkracht van 12 Kpa zorgt ervoor dat alle resten effectief worden opgenomen. Zo maakt dit apparaat makkelijk ingebed vuil schoon zoals rode wijnvlekken, urine van huisdieren en bijvoorbeeld modder.Jouw voordelen✓ Intensieve en diepe reiniging✓ Krachtige zuigkracht✓ Verwijdert alle vlekken✓ Geschikt voor meerdere oppervlaktes✓ Hoogwaardige aqua-jets✓ Eenvoudig te bedienen✓ Flexibel ontwerp✓ Compact design✓ Makkelijk op te bergen✓ Twee watertanks✓ Droogt snel✓ Gratis E-Book Eenvoudig en flexibelDit geweldige apparaat is eenvoudig in gebruik, heeft een lichtgewicht en een compact ontwerp. Zo is het gebruiksgemak enorm prettig en kan je flexibel door het hele huis bewegen. De vlekkenreiniger is makkelijk op te bergen in kleine ruimtes door zijn kleine formaat.Twee watertanksDe krachtige Achaté Vlekkenreiniger is voorzien van twee watertanks. De ene watertank beschikt over schoon water en de ander is om het vuile water in op te slaan. Zo kan je makkelijk na gebruik het vuile water weggooien. Het schone water wordt automatisch op de oppervlakte gesproeid. Het water wordt direct opgezogen, dit zorgt ervoor dat het gebied wat je hebt gereinigd snel droogt.SpecificatiesMerk: AchatéKleur: ZwartVermogen: 650WSchoonwater tank capaciteit: 1200 mlWatertank vuilwater capaciteit: 1400 mlKoop nu de krachtige Vlekkenreiniger van Achaté en zeg maar vaarwel tegen vieze vlekken en onzuiverheden!...
€ 109.00

Graniet

Graniet is een ander algemeen natuursteenmateriaal, waarvoor een vergelijkbare schoonmaakmethodiek gebruikt kan worden. U kunt een lichte oplossing maken door een kopje warm water te mengen met een paar druppels schoonmaakmiddel, zoals milde zeep of een speciale marmerschoonmaakoplossing. Gebruik deze oplossing om het oppervlak schoon te maken en gebruik dan een mikrovezeldoek of een zachte spons om overtollige oplossing en vlekken af te nemen.

Kalksteen

Kalksteen is een zachtere steensoort dan marmer of graniet, wat betekent dat het gevoeliger is voor schade door schoonmaakmiddelen. Voor het schoonmaken van kalksteen moet een milde, neutrale schoonmaakoplossing worden gebruikt. Voeg één kopje warm water toe aan een theelepel schoonmaakmiddel, zoals een babyzeep of een speciale kalksteen- schoonmaakoplossing, en vermijd agressieve schuurmiddelen. Gebruik de oplossing om het oppervlak schoon te maken, en gebruik vervolgens een mikrovezel of zachte spons om het overtollig af te nemen.

Andere oppervlakken

Helaas kan het schoonmaken van natuursteen oppervlakken ook bedoeld zijn voor soorten waarvoor u mogelijk geen instructies hierboven hebt gezien. Voor deze situaties dient u voorzichtig te zijn en moet u eerst een kleine test doen op een onopvallend stukje van het oppervlak. Gebruik die oplossing, zoals de schoonmaakoplossing die hierboven beschreven is, maar alleen na eerst een kleine test. Vermijd het gebruik van agressieve middelen of veel druk, en zoek eventueel online naar speciale schoonmaakoplossingen voor het materiaal dat u hebt.

Houd het schoon

Het schoonhouden van een natuursteenoppervlak is het meest effectief als je het regelmatig onderhoudt. Regelmatig wrijven met een speciale steenpolijstmiddel of een zachte spons gemaakt met warm water en een beetje zeep kan helpen om het oppervlak tegen vuil te beschermen. Als het oppervlak erg vervuild raakt, kan het nodig zijn het te schoonmaken met een agressiever product, maar vermijd dit ten alle tijden. U wilt ervoor zorgen dat het oppervlak langer meegaat de tand des tijds.

Onderhouden

Een goede manier om naadloos in de omlijsting van de natuursteen te passen, is door het te vlekken met was of speciale natuursteen-imprægnatieproducten. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat het met veel vocht, water en zelfs zonlicht komt en nog steeds in goede staat blijft. Het is belangrijk de producten die u gebruikt voor de verzorging, rustig te schoonmaken en te onderhouden, zodat het duurzamer en betrouwbaarder kan zijn.

Conclusie

Het goed schoonhouden en onderhouden van natuursteenoppervlakken is kritisch om ervoor te zorgen dat het lang mooi blijft. Zoals hierboven beschreven is het belangrijk om de juiste producten, schoonmaakmethoden en onderhoudsproducten te gebruiken, afhankelijk van het soort natuursteen dat u gebruikt heeft. Pas als je dit doet, kun je genieten van het mooie uiterlijk van je natuursteenoppervlakken, terwijl je tegelijkertijd de beste resultaten behaalt om de duurzaamheid te verbeteren.

Plaats een reactie