Metaal Schoonmaken

Met het juiste onderhoud is een schone metalen oppervlak een lust voor het oog. Vooral wanneer het gaat om een meubilair of zelfs een hekwerk; het is belangrijk om je metaalnet te houden, zodat het er jarenlang goed uitziet. Er zijn verschillende manieren om metaal op te schonen, afhankelijk van het metaal dat je schoonmaakt. In dit artikel zullen we uitleggen hoe je metaal het beste kunt schoonmaken en de levensduur ervan kunt verlengen.

Hoe metaal schoonmaken?

Een goede manier om metaal schoon te maken is door het te reinigen met azijn. Azijn is heel goedkoop en heeft een goede reinigende werking. Eerst moet je het metaal met warm water en een klein beetje afwasmiddel afspoelen. Als het metaal erg vuil is, kun je het beste een harde, stevige borstel gebruiken. Spoel vervolgens het metaal goed schoon met warm water en spuit het daarna goed nat met azijn. Laat de azijn een paar minuten inwerken voordat je het metaal afspoelt met warm water. Als het metaal op sommige plaatsen nog steeds vuil is, kun je het beste wat stevige schuurpapier gebruiken.

Je kunt metaal ook schoonmaken met citroensap. De natuurlijke zuren in citroensap kunnen staal en andere metalen oppervlakken helpen schoon te maken. Begin door het metaal te wassen met warm water en afwasmiddel. Laat het metaal een paar minuten in de citroensap weken voordat je het afspoelt met warm water. Als het metaal zeer vuil is, kun je een kwikfrij schuurpapier gebruiken om het een mooie glans te geven.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Je kunt metaal ook schoonmaken met tandpasta. Begin met het metaal af te spoelen met warm water en afwasmiddel. Spuit vervolgens wat tandpasta op het metaal en wrijf het stevig in. Laat het een paar minuten inwerken voordat je het afspoelt met warm water. Als het metaal erg vuil is, kun je het beste wat stevige schuurpapier gebruiken. Spuit wat tandpasta op de schuurpapier en wrijf het gezamenlijk op het metaal. De resultaten zullen verbazend zijn!

Langetermijnonderhoud

Enkele tips voor het langetermijnonderhoud van metaal die je in gedachten moet houden:

  • Gebruik olie om metaal te beschermen tegen roest. Gebruik bij voorkeur een wrijvingsmiddel in combinatie met een olie om het metaal soepel te laten bewegen zonder dat het gaat roesten.
  • Verwijder vlekken meteen met een mild schoonmaakmiddel of schuurmiddel.
  • Gebruik een vochtige doek om metaal schoon te houden. Dweil het metaaloppervlak af met warm water en afwasmiddel om een mooie glans te behouden.
  • Gooi metaal waarvan je denkt dat het corrupt is, niet in de recyclingbak! Voorkom hiermee dat het metaal verder wordt verspreid en het milieu vervuilt.

Conclusie

In dit artikel hebben we gekeken hoe je metaal het beste kunt schoonmaken en de levensduur ervan kunt verlengen. Door middel van azijn, citroensap en tandpasta kun je metaaloppervlakken het beste schoon maken en beschermen. Bovendien is het belangrijk om er rekening mee te houden dat je ervoor zorgt dat metaal dat corupt is niet in de recyclingbak beland. Onderhoud van metaal is heel belangrijk en met de bovengenoemde tips kun je ervoor zorgen dat je metaaloppervlakken mooi en schoon blijven.

Plaats een reactie