Matte Vloertegels schoonmaken

Matte vloertegels zijn een veelgebruikt materiaal voor vloeren, omdat ze een mooie look hebben die gemakkelijk schoon te houden is. Echter, om ervoor te zorgen dat het materiaal langer meegaat en een luxe uitstraling behoudt, is schoonmaken van groot belang. Vloertegels schoonmaken wordt meestal gedaan met een milde schoonmaakoplossing, maar er zijn ook een aantal andere stappen die u kunt nemen om te zorgen dat de vloertegels zonder al te veel moeite optimaal schoon blijven.

Matte vloertegels reinigen

Het eerste dat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw matte vloertegels er goed uit blijven zien, is regelmatig borstelen of stofzuigen. Door dit te doen kunt u verzamelen stof en losse deeltjes die anders vuil in de vloer zouden maken. Als u geen afzuiging bij de vloer heeft, kunt brengt u het stof meestal snel naar boven met een stofzuiger. Dit is vooral belangrijk als de vloer in een kamer zit waar veel verkeer plaatsvindt.

Naast het regelmatig borstelen of stofzuigen, is het ook belangrijk matte vloertegels regelmatig schoon te maken. Hiervoor kunt u een milde allesreiniger gebruiken. Als de vloer erg vuil is, kunt u een schrobber gebruiken om hem schoon te maken. Als de vloer is schoongemaakt, kunt u een licht vettige vloer siliconen spray gebruiken om matte vloertegels te beschermen en te behouden, dit maakt de vloer beter bestand tegen schimmel en vuil.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Matte Vloertegels schoonmaken met een schoonmaakmiddel

U kunt de matte vloertegels schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel. Voor het schoonmaken van matte vloertegels, zou je waarschijnlijk een allesreiniger met een neutrale PH of een speciale vloerreiniger gebruiken. Pas deze oplossing aan op het oppervlak van de tegel en laat het een paar minuten intrekken. Spoel hierna een schone mop over de tegels en maak hierbij gebruik van kringsgewijze bewegingen om het vuil goed te verwijderen.

Mocht de vloer erg vuil zijn, dan kunt u proberen het schoonmaken met een schrobber. Gebruik hiervoor een schrobber met een zachte kop die geen schade aan de vloer kan veroorzaken. De schrobbende beweging moet in een kringmatig patroon worden gedaan, zo kunt u ervoor zorgen dat al het vuil en stof wordt verwijderd. Als de vloer goed schoon is, kunt u een licht vettige siliconen vloerspray aanbrengen op de vloertegels. Deze spray zal de vloer tegels beschermen tegen vlekken en verontreiniging.

Matte vloertegels verzorgen

Het is belangrijk om uw matte vloertegel mat niet te dweilen met een te natte mop, dit kan de vloertegel beschadigen. Voor de beste resultaten gebruikt u een mop die vrij droog is. Laat de mop regelmatig uitwringen, zodat het water niet op de vloer terecht komt en kringen in de tegel achter wil laten. Als de mop te vuil is, vervang deze dan om schade aan de vloertegel te voorkomen.

Als u regelmatig uw matte vloertegels reinigt, dan kunt u langer genieten van dit mooie materiaal. Het is niet veel werk om mat vloertegels te schoonmaken, maar het resultaat laat zich zien! Als u de genoemde stappen volgt, zorgt u ervoor dat Matte vloertegels hun mooie uiterlijk behouden en u er langer van kunt genieten!

Plaats een reactie