Matte keukenkastjes schoonmaken

Het schoonmaken van matte keukenkastjes is een belangrijk onderdeel van het goed onderhouden van uw keuken. Hierbij dient u rekening te houden met het feit dat matte afwerkingen heel gevoelig kunnen zijn voor vocht en schoonmaakproducten. Daarom is het belangrijk dat u op de juiste manier matte keukenkastjes schoonmaakt, zodat ze een mooie glans behouden en hun levensduur verlengen.

Voorbereidende stappen voor het schoonmaken van matte keukenkastjes

Het allerbelangrijkste bij het schoonmaken van matte keukenkastjes is voorbereiding. Als eerste dient u de keukenkastjes af te stoffen met behulp van een stofzuiger of een bezem. Hiermee voorkomt u dat er teveel stof en vuil op de kasten komt tijdens het schoonmaken. Als u heeft gestoft is het belangrijk dat u de kasten goed inspuit met lauw water. Hiermee voorkomt u dat het vuil aan de kastplankjes gehecht blijft en u het niet meer kunt verwijderen. Nadat u de kasten heeft ingespoten met lauw water, moet u het water met een zachte doek afnemen.

Het schoonmaken van matte keukenkastjes

Als u de matte keukenkastjes heeft voorbereid is het tijd om de kasten schoon te maken. De beste manier om matte keukenkastjes schoon te maken is met behulp van een microvezeldoek. Dit is een vochtige doek die geschikt is voor het schoonmaken van kastplankjes, omdat deze fijne vezels vuil en stof kunnen verwijderen zonder de kastplanken te beschadigen. Gebruik nooit schuursponsjes of staalwol omdat dit kan leiden tot beschadiging en krassen op de kastplanken.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Voordat u het schoonmaakmiddel gebruikt, moet u de kastplankjes natmaken met lauw water. Giet wat schoonmaakmiddel op de doek en mop de kasten hiermee af. Vermijd het gebruik van schoonmaakmiddelen die agressief zijn voor matte keukenkastjes. Reinig de kasten met kringbewegingen en veeg het vuil en het schoonmaakmiddel met een zachte doek af. Nadat u het vuil heeft verwijderd kunt u de kasten behandelen met een vochtinbrengende crème om de kastplankjes te voeden. Hierdoor worden de matte keukenkastjes bestand tegen vuil en krijgen ze een mooie glans.

Matte keukenkastjes schoonmaken Praktische tips

Houd uw kasten schoon door gebruik te maken van afwasborstels of kwasten. Hiermee kunt u gemakkelijk hardnekkig vuil en vlekken verwijderen zonder de kastplanken te beschadigen. Let er ook op dat u niet te veel water op de kastplanken gebruikt omdat dit het hout kan aantasten. Droog de kasten met een zachte doek, zodat de kasten weer glanzen. Gebruik vervolgens een vochtinbrengende crème of olie om de levensduur van de kasten te verlengen.

Als u op de juiste manier matte keukenkastjes schoonmaakt, voorkomt u schade en krijgen de kasten hun mooie glans terug. Zorg er daarom voor dat u alle stappen die hierboven worden beschreven, volgt en gebruik maken van de juiste schoonmaakmiddelen. Hiermee voorkomt u dat de planken van de kasten snel beschadigen. Met de bovenstaande tips kunt u verzekerd zijn van een lange levensduur van uw matte keukenkastjes.

Plaats een reactie