Marmoleum Schoonmaken

Marmoleum is een populaire keuze voor vloeren. Het is sterk en kleurvast en heeft de voordelen van natuurlijk materiaal. Marmoleum is ook makkelijk schoon te houden, zolang je de juiste reinigingsmethoden gebruikt. Hieronder hebben we enkele eenvoudige maar effectieve schoonmaaktips voor jou.

Dagelijkse Reiniging

Om marmoleum vloeren mooi en schoon te houden, is een dagelijkse schoonmaakroutine belangrijk. Gebruik een stofwisser om het vloeroppervlak af te nemen. Gorm veel stof en los vuil laat hierdoor plakken en voorkomt vlekken. Vacuum de vloer regelmatig om eventuele residuen te verwijderen. Dit voorkomt kleine krassen in de vloer, wat het uiterlijk en de levensduur ervan verlengt.

Vlekken Verwijderen

Gebruik lauwwarm water om gemakkelijk verwijderbare vlekken te verwijderen. Maak de vlek nat met wat water en veeg deze meteen af met een schoon, vochtig doekje. Gebruik geen schurende of schuurvaste middelen, omdat deze de vloer kunnen beschadigen. Als water niet genoeg is, gebruik dan een mild detergent. Gebruik liever geen ammoniak, omdat dit de kleur van je marmoleum vloer kan veranderen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Harsen verwijderen

Hars die op de marmoleum vloer terecht komt kan moeilijk te verwijderen zijn. Neem een föhn en richt de warme luchtstroom op de aangetaste plek. Wacht tot de hars smelt en haal het weg met een droge doek. Als er nog steeds resten aanwezig zijn, probeer dan een speciaal harsverwijderingsmiddel. Breng deze aan op de verontreinigde plek en wacht enkele minuten. Nadat het middel is ingewerkt, kun je de plek schoonmaken met een vochtige doek. Zorg ervoor dat je de vloeistof niet probeert met de hand af te vegen omdat deze kracht kan schuren door de zachte toplaag.

Schimmel Ontsmetten

Schimmel is een veel voorkomend probleem in warme, vochtige gebieden. Als schimmel zich vormt op je marmoleum vloer, is het belangrijk om dit meteen te verwijderen om verdere schade aan de vloer te voorkomen. Gebruik een stofzuiger om de schimmel weg te zuigen en volg hierna met het schoonmaken van de vlek. Gebruik vervolgens een antischimmelmiddel en laat dit enkele uren inwerken. Met een vochtige doek kun je dan de schimmel verwijderen en de vloer schoonmaken. Vergeet niet om de gebruikte flessen goed te sluiten en buiten het bereik van kinderen te houden.

Marmoleum heeft vele voordelen en is een populaire vloerkeuze. Om de duurzaamheid van marmoleum vloeren te verlengen, is het belangrijk dat je de juiste methode van schoonmaken gebruikt. Maak de vloeren regelmatig schoon met behulp van de bovengenoemde tips en heb zo jarenlang plezier van je marmoleum vloer.

Plaats een reactie